Resume from May 15, 2024

Анна

Фахівець з закупівель

Age:
45 years
City:
Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст командування

from 11.2022 to now (1 year 6 months)
Василівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, Запоріжжя (Сили оборони)

Виконання завдань та розпоряджень начальника районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
Ведення договірної роботи з питань адміністративно-господарської діяльності.

Головний спеціаліст сектору договірно-правової роботи

from 11.2020 to 08.2022 (1 year 9 months)
Департамент надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради, м. Запоріжжя, Україна., Запоріжжя (Державні організації)

•Уповноважена особа із закупівель.
Організація та проведення процедур закупівель / спрощених закупівель згідно із Законом України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон). Забезпечення об’єктивності і неупередженості процесу організації та проведення процедур закупівель / спрощених закупівель в інтересах Замовника. Виконання основних завдань та функцій на підставі Закону та інших нормативно-правових актів у сфері публічних закупівель. Укладання договорів про закупівлю відповідно до норм Цивільного та Господарського кодексів України.

Головний спеціаліст відділу фінансово-бухгалтерської роботи та управління персоналом.

from 11.2008 to 09.2020 (11 years 10 months)
Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій області, Запоріжжя (Державні організації)

Виконання основних завдань та функцій передбачених посадовою інструкцією та положенням «Про відділ фінансово-бухгалтерської роботи та управління персоналом», згідно з затвердженою бюджетною політикою установи.
•Ведення та відображення в бухгалтерському обліку операцій та узагальнення й накопичення інформації за господарськими операціями, для складання фінансової і бюджетної звітності, відповідно до НП(С)БОДС та інших нормативно-правових актів щодо ведення бухгалтерського обліку в порядку, установленому Міністерством Фінансів України.
•Організація та проведення процедур закупівель / спрощених закупівель згідно із Законом України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон). Забезпечення об’єктивності і неупередженості процесу організації та проведення процедур закупівель / спрощених закупівель в інтересах Замовника. Виконання основних завдань та функцій на підставі Закону та інших нормативно-правових актів у сфері публічних закупівель. Укладання договорів про закупівлю відповідно до норм Цивільного та Господарського кодексів України.

Education

Класичний приватний університет

Економіка і підприємництво «Фінанси»., Запоріжжя
Higher, from 2009 to 2010 (1 year)

Ступінь: Спеціаліст.

Additional education and certificates

●Підвищення кваліфікації в Запорізькому національному університеті за дистанційною формою навчання за програмою «ДІЛОВА УКРАЇНС

2023

●Сетрифікат Уповноваженої особи для роботи на веб-порталі Уповноваженого органу «ProZorro»

2021
Certificate

●«Онлайн. Закупівля електричної енергії на 2022 рік: загальні умови придбання та особливості використання Prozorro Market». (Ак

2021

Knowledge and skills

Комунікабельність ● Постійно вдосконалюю свої навички Здатність до навчання Уміння аналізувати Ведення переговорів з постачальниками

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: