Resume from May 12, 2024

Катерина

Організатор подорожей

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
19 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинськог

Психологія бізнесу
Unfinished higher, from 2021 to 2025 (4 years)

Knowledge and skills

Соціальна психологія Психологія бізнесу Старанність Комунікабельність Відповідальність Організаторські здібності Активність Робота в команді Психологія Продуктивність Толерантність Здатність до навчання Уміння аналізувати Управління командою Урегулювання конфліктів Креативність Адаптивність Ведення переговорів

Language proficiencies

  • English — average
  • Polish — above average

Additional information

Хоча офіційно я не маю досвіду роботи на схожій посаді, мій величезний досвід у організації подорожей по Україні та Європі для себе та невеликих груп людей, свідчить про мою зацікавленість та вмілість у цій сфері.

Я успішно займаюся бронюванням житла, орендою автомобілів, складанням маршрутів по визначних місцях та пошуком кращих варіантів квитків, щоб забезпечити максимальний комфорт та задоволення під час подорожі. Моя самостійність та здатність швидко адаптуватися до змінних умов дозволяли забезпечувати успішний хід кожної подорожі.

Тепер я готова використати цей досвід у ролі організатора подорожей у вашій компанії, де зможу розвивати свої здібності та навички на новому рівні.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: