Юлія
Організатор робочих процесів, кухар-кондитер, начальник виробництва
- City:
- Kropyvnytskyi
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10680068
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
КОНТАКТИ ПРОФІЛЬ
[
високий рівень експертизи та навичок у даній галузі. Здатність
[
асортименту компанії. Комунікабельність та бажання працювати в
м.Кропивницький команді як цінний актив для будь-якого колективу. Високий рівень
фізичної та емоційної витривалості дозволяє ефективно працювати в
умовах високого навантаження.
Оперативність та організованість допомагають забезпечити ефективну
ОСВІТА роботу виробничого процесу. Позитивний настрій та бажання творчо
працювати створюють атмосферу продуктивності та сприяють підтримці
Загальна середня освіта продуктивного робочого середовища. Вміння ефективно аналізувати
виробничі ситуації дозволяє швидко приймати обґрунтовані рішення в
вересень 2006 - червень 2007 умовах змін.
Також відкрита до нового та кардинально іншої сфери роботи.
Загальнооосвітня школа І-ІІІ ступенів
№ 29 Кіровоградської міської ради
Кіровоградської області
ДОСВІД РОБОТИ
Середня спеціальна Завідуюча виробництвом у Фізичної січень 2024 - січень 2024
особи-підприємця Колмагорової А.Є.
вересень 1994 - березень 1996
Організація та контроль виробництва продукції на підприємстві.
Кіровоградське ПТУ №15 Планування та розподіл завдань між працівниками виробництва.
Отримала диплом за професією Забезпечення дотримання виробничих стандартів та вимог щодо якості.
"кухар із знанням національної та Вирішення технічних та організаційних питань у виробництві.
зарубіжної кухні". Розвиток системи виробництва та впровадження інноваційних підходів.
Присвоєно кваліфікацію "кухар ІV
(четвертого) розряду із знанням Начальник виробництва у Фізичної грудень 2012 - січень 2024
національної та зарубіжної кухні". особи-підприємця Ревука М.М.
Планування та координація виробничих процесів на підприємстві.
Контроль за виконанням виробничих планів та графіків.
Організація робочого процесу з метою оптимізації виробництва.
Розвиток та впровадження нових технологій виробництва.
Взаємодія з іншими підрозділами для забезпечення виробничих потреб.
Кухар-кондитер у ЗАТ "Максим" вересень 2004 - листопад 2012
Приготування кондитерської продукції.
Організація виробничого процесу у кондитерському цеху.
Дотримання якості та відповідності стандартам виготовленої продукції.
Розрахунок необхідних обсягів інгредієнтів для виробництва.
Навчання та контроль роботи помічників у цеху.
Кондитер на Підприємстві листопад 1999 - листопад 2000
"Єлисаветсервіс"
Виготовлення різноманітних кондитерських та хлобобулочних виробів.
Збереження чистоти та гігієни на робочому місці.
Дотримання технологічних процесів при приготуванні продукції.
Виконання замовлень у встановлені строки.
Допомога у підготовці та оформленні виробів.
Кондитер в ТОВ "Кіровоград-хліб" квітень 1998 - жовтень 1999
Приготування кондитерських виробів згідно з рецептурами.
Лотримання якості та відповідність стандартам продукції.
Забезпечення чистоти та порядку на робочому місці.
Розрахунок необхідних кількостей інгредієнтів для виробництва.
Взаємодія з іншими співробітниками для досягнення спільних цілей.
Similar candidates
Головний інженер, механік, начальник виробництва, цеху, керівник
30000 UAH, Kropyvnytskyi, Ivano-Frankivsk, Chernivtsi
Начальник зміни, цеху, зав. виробництвом, заступник директора
Kropyvnytskyi, Dnipro
,
more 8 cities
Директор, заступник директора, головний інженер, начальник транспортної дільниці
Kropyvnytskyi
Заступник директора з виробничої частини, начальник виробництва
Kropyvnytskyi
Начальник ділянки збагачувальної фабрики, водошламового господарства
Kropyvnytskyi, Dnipro
,
more 7 cities