Resume from May 26, 2024 File

Юлія

Організатор робочих процесів, кухар-кондитер, начальник виробництва

City:
Kropyvnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

БОНДАР ЮЛІЯ

КОНТАКТИ ПРОФІЛЬ

[open contact info](look above in the "contact info" section) Наявність багаторічного досвіду у кондитерській справі свідчить про
високий рівень експертизи та навичок у даній галузі. Здатність
[open contact info](look above in the "contact info" section) розробляти унікальні рецептури сприяє розвитку та розширенню
асортименту компанії. Комунікабельність та бажання працювати в
м.Кропивницький команді як цінний актив для будь-якого колективу. Високий рівень
фізичної та емоційної витривалості дозволяє ефективно працювати в
умовах високого навантаження.
Оперативність та організованість допомагають забезпечити ефективну
ОСВІТА роботу виробничого процесу. Позитивний настрій та бажання творчо
працювати створюють атмосферу продуктивності та сприяють підтримці
Загальна середня освіта продуктивного робочого середовища. Вміння ефективно аналізувати
виробничі ситуації дозволяє швидко приймати обґрунтовані рішення в
вересень 2006 - червень 2007 умовах змін.
Також відкрита до нового та кардинально іншої сфери роботи.
Загальнооосвітня школа І-ІІІ ступенів
№ 29 Кіровоградської міської ради
Кіровоградської області
ДОСВІД РОБОТИ
Середня спеціальна Завідуюча виробництвом у Фізичної січень 2024 - січень 2024
особи-підприємця Колмагорової А.Є.
вересень 1994 - березень 1996
Організація та контроль виробництва продукції на підприємстві.
Кіровоградське ПТУ №15 Планування та розподіл завдань між працівниками виробництва.
Отримала диплом за професією Забезпечення дотримання виробничих стандартів та вимог щодо якості.
"кухар із знанням національної та Вирішення технічних та організаційних питань у виробництві.
зарубіжної кухні". Розвиток системи виробництва та впровадження інноваційних підходів.
Присвоєно кваліфікацію "кухар ІV
(четвертого) розряду із знанням Начальник виробництва у Фізичної грудень 2012 - січень 2024
національної та зарубіжної кухні". особи-підприємця Ревука М.М.

Планування та координація виробничих процесів на підприємстві.
Контроль за виконанням виробничих планів та графіків.
Організація робочого процесу з метою оптимізації виробництва.
Розвиток та впровадження нових технологій виробництва.
Взаємодія з іншими підрозділами для забезпечення виробничих потреб.

Кухар-кондитер у ЗАТ "Максим" вересень 2004 - листопад 2012

Приготування кондитерської продукції.
Організація виробничого процесу у кондитерському цеху.
Дотримання якості та відповідності стандартам виготовленої продукції.
Розрахунок необхідних обсягів інгредієнтів для виробництва.
Навчання та контроль роботи помічників у цеху.
Кондитер на Підприємстві листопад 1999 - листопад 2000
"Єлисаветсервіс"

Виготовлення різноманітних кондитерських та хлобобулочних виробів.
Збереження чистоти та гігієни на робочому місці.
Дотримання технологічних процесів при приготуванні продукції.
Виконання замовлень у встановлені строки.
Допомога у підготовці та оформленні виробів.

Кондитер в ТОВ "Кіровоград-хліб" квітень 1998 - жовтень 1999

Приготування кондитерських виробів згідно з рецептурами.
Лотримання якості та відповідність стандартам продукції.
Забезпечення чистоти та порядку на робочому місці.
Розрахунок необхідних кількостей інгредієнтів для виробництва.
Взаємодія з іншими співробітниками для досягнення спільних цілей.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: