Resume from May 29, 2024 File

Кирило

Координатор

Age:
40 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

The file contains 1 more page.

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Сайт пошуку роботи №1 в Україні

Резюме від 8 травня 2024

Капінус Кирило Юрійович
Шеф-кухар.
Повна зайнятість.
Вік: 40 років
Місто: Харків

Контактна інформація
Адреса: Танкопія
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Соціальні мережі:
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Досвід роботи:
Медичний і торговий представник це
2006-2011 м.Харків .
"Медфарком Восток ", "Альба Україна", " Boehringer Ingelheim", ДисНа".
Проведення презентацій та участь у конфнренціях з цільових питань.Представник
компанії в медичних установах та аптеках міста Харкова. Спілкування з
медперсоналом лікарень та аптек, проведення презентацій продукції ,
налагодження зв'язків для покращення показників збуту продукції . Розширення
клієнтської бази, робота із заборгованістю та робота із запереченнями.

Шеф кухар
з 12.2022 по нині (1 рік 5 місяців)
ДПСУ, Харків (Сили оборони)
Збирання кухні та складу зберігання продукції. Контроль за використанням.
Приготування їжі для особового складу. Логістичне забезпечення.
Створення локацій для приготування їжі в несприятливих умовах.

Шеф кухар
з 07.2022 по 07.2022 (менш ніж місяць)
Ricco Delivery Cafe, Харків (Гуманітарна місія)
Розробка меню для гуманітарного проекту World Central Kitchen 2500 порцій на
добу. Формування меню, складання ТТК та прорахунок собівартості , розробка
технології приготування .

Волонтер
Лютий - Березень 2022
Волонтерський хаб "Art marks". Місто Харків.
Розвозка продуктів харчування та медикаментів постраждалим
місцянам.

Шеф Кухар
з 10.2021 по 06.2022 (8 місяців)
Fozzy group, Харків (Роздрібна торгівля)
Контроль товарооборота и складских остатков ,документооборот и операционная
деятельность системе Rubicon и FZ Client. Осуществление трансфертов товара .
Ведение переучета и анализ показателей.
Составление графика для персонала и поддержание коммуникации между
отделами компании. Корректировка технологии приготовления блюд ,проведение
мастер-классов ,работа в зале для повышения лояльности гостя. Формирование
меню на основе базы блюд компании.
Крафтовая Pasta Fresca , тесто для неаполитанский пиццы и дровяная печь.
Говядина премиум сегмента Ангус ,Вагю и Dry aged Рибай и Портерхаус
собственного производства в соляной камере .

Шеф кухар
з 01.2021 по 09.2021 (8 місяців)
Rotonda Hall, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Підбір персоналу, складання основного меню. Контроль господарчої діяльності
кухні, перемовини та пошук постачальників. Мангал, Італія, європейська кухня.
Обслуговування бенкетів та весілль. Робота з відвідувачами в залі.

Шеф кухар
з 04.2020 по 04.2021 (1 рік)
Turkish development, Харьков (Будiвництво,ресторанный бизнес)
Запуск ресторана після тривалого консервування. Пошук та закупівля обладнання
та інвентарю для запуску, робота з постачальниками. Прорахунок собівартості
страв, ціноутворення. Написання технологічних карт. Проработка, формування
меню, сезонне оновлення меню. Підбір та навчання персоналу.
Спеціалізація : европейска кухня, банкеты.

Шеф кухар
з 07.2017 по 07.2019 (2 роки)
Trattoria Al Dente, Харьков (Роздрібна торгівля)
Відкриття закладу "з нуля", створення концепції закладу та меню (основне,
сезонне, фуршетне, банкетне). Закупка обладнання та кухонного інвентаря,
формування і підбор команди кухарів. Мотивація та атестація співробітників.
Проведення інвентаризації та підтримка фінансових показників на заданому рівні
(food cost, ФОП). Аналіз меню, його корегування. Лінійка альтернативних стейків,
розробка та виробництво домашньої пасти (авторска рецептура). Дегустаційні
вечори, майстер класи з приготування пасти та піци. Робота в залі з офіціантами та
відвідувачами.

Шеф кухар
з 07.2016 по 07.2017 (1 рік)
Кафе "Скворечник", Харків (Дитяче кафе)
Створення меню. Підбір персоналу. Підбір обладнання, інвентарю, створення
робочого графіка і табеля заробітної плати. Проведення інвентаризації та
складання закупок. Проведення майстер-классів з приготування піци.

Шеф кухар
з 01.2014 по 07.2016 (2 роки 6 місяців)
Ресторан "Континент". Готель "Харків", м. Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання основного і сезонних меню. Регулярне оновлення меню шведської лінії.
Підбір команди кухарів для вивода із кризи. Обучення кухарів та офіціантів.
Івентаризация. Проходження госпепевірки та приймання команди прем'єр-міністра
України, а також посольств сусідніх країн. Збільшення товарообігу на 210 відсотків.
Комунікація між підрозділами готеля. .

Освіта
American English center
Conversation club, Харків
Вища, з 2019 по 2019 (менш ніж 1 рік)
Языковые курсы английского с носителем языка. Уровень владения fluent.

НФАУ
пром.биотехнологии, Харьков
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати
Асоціація шеф кухарів
2017… 2недели

American English center
2 месяца

Программное обеспечение система Рубикон и FZ Client
2022, 5 дней

Знання мов
Англійська ─ просунутий

Рекомендації
Горбов Иван Сергеевич
Управляющий ресторана,
Контактні дані приховані
Відкрийте контакти кадидата, щоб звʼязатись з тими, хто його рекомендує.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: