Resume from June 9, 2024 File

Евгений

Комерційний директор

Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Батрак Євген
43 роки, м. Київ, одружений, 3 дітей.
[open contact info](look above in the "contact info" section), [open contact info](look above in the "contact info" section)

Я шукаю вакансії де можна реалізувати свої навички та спроможності на позиціях комерційного директора, керівника проекту/ продажів.

Моя освіта.
В 2002р я отримав диплом спеціаліста з Маркетингу в Донецькій Академії Управління, в 2010 я також здобув диплом магістра з Фінансів у Київському Інституті Економіки та Прогнозування НАН Україні.

Мій досвід роботи:
З 2003 по 2015 роки я працював в ТОВ ЕЛКОМ (виробник та постачальник банківського обладнання та матеріалів/ послуг). Я починав свій шлях менеджером з продажів, далі я займався побудовою відносин с партнерами/ дилерами (результатом став досить успішний відділ гуртових продажів). В 2005 я приїхав до Києва, де займався створенням і розвитком філії компанії «з нуля» (займався багатьма питаннями у філії, наймав та керував персоналом у кількості до 40 людей, забезпечував виконання обсягів продаж, утворював в життя різні комерційні проекти). Згодом я виріс до заступника генерального директора компанії с маркетингу, де продовжував керувати Київської філією, а також відповідав за маркетингову стратегію усієї компанії. Я представляв інтереси нашого підприємства на міжнародних форумах/ виставках/ конференціях, забезпечував рекламні заходи. В цей період було здобуто немало позитивних досягнень, наша компанія значно виросла, знайшла нові ніші на ринках та займала лідерські позиці у своїй галузі.
З 2015 року і до початку пандемії, як ФОП, я займався імпортом в Україну і постачанням дитячого професійного обладнання для комерційних клієнтів. Далі в 2020р мене занесло в ІТ, де я закінчив курси бізнес аналітика/керівника проектів в ІТ та попрацював бізнес аналітиком в декількох ІТ компаніях (2020 -2023 роки).

Що я вмію, та які навички маю.
Я почуваю себе досить впевнено у аналітиці та прогнозуванні. Розумію психологію та техніку продажів. Люблю працювати з персоналом, використовуючи різні інструменти впливу. Мені цікаво розвивати напрямки, створювати нові можливості, шукати та виправляти неефективні процеси.
Я розмовляю українською та російською мовами вільно, англійська В2. Володію навичками роботи з ПК, інтернетом та низькою специфічних інструментів для роботи в ІТ. Є приватне авто, я готовий до відряджень.
У вільний час я люблю займатися музикою, вчусь грати на музичних інструментах, пишу пісні. Також люблю шахи.
Детальніше про себе зможу розповісти при зустрічі або у розмові телефоном.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: