• PRO

Юлія

Директор ресторану, 70 000 UAH

Considering positions:
Директор ресторану, Асистент керівника, Проджект-менеджер
Employment type:
full-time
Age:
34 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор ресторану

from 10.2024 to 04.2025 (6 months)
Ресторани Купера, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Повне управління операційною діяльністю ресторану
* Стажування, навчання та координація роботи персоналу
* Контроль за якістю обслуговування та дотриманням стандартів
* Робота з постачальниками, управління запасами
* Формування та контроль бюджету, фінансової звітності
* Нарахування заробітної плати персоналу ресторану
* Контроль та проведення інвентаризацій
* Контроль якості вхідного та вихідного продукту
* Створення комфортної атмосфери для гостей та підтримка іміджу закладу

Project-менеджер

from 01.2024 to 08.2024 (7 months)
MonPark, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Складання графіку виконання робіт
* Аналіз реалізованих задач
* Захист бюджету проекту, складання фінансової звітності по витратам
* Контроль та проведення тендерів
* Здійснення поетапного операційного контролю, дотримання графіку виконання робіт
* Перевірка та ведення виконавчої документації
* Здача робіт, документації, звітів замовнику
* Координація роботи субпідрядних організацій
* Контроль за дотриманням дедлайнів

Директор ресторану

from 08.2022 to 01.2024 (1 year 5 months)
Nonna Macarona, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

* Відкриття ресторану з нуля, розробка посадових інструкцій
* Створення команди: підбір, навчання, контроль, мотивація
* Координація взаємодії всіх підрозділів
* Вивчення "нового" ринку праці
* Робота з проектами та проектною документацією
* Контроль собівартості та якості страв
* Оптимізація ФЗП
* Розробка мотиваційних та атестаційних програм для персоналу
* Розробка посадових інструкцій
* Маркетинг, реклама

Менеджер з розвитку ресторану

from 06.2021 to 02.2022 (8 months)
ДОМ, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Налагодження ефективної роботи всіх процесів
* Робота з фінансовими звітами
* Складання бюджету
* Відкриття ресторану з нуля
* Контроль касової дисципліни
* Контроль собівартості та якості страв
* Швидке вирішення форс-мажорних ситуацій
* Робота з проектною документацією
* Пошук та відбір компаній-підрядників
* Маркетинг, реклама

Директор ресторану

from 07.2020 to 08.2021 (1 year 1 month)
KimKimChi Korean bbq, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Відкриття ресторану з нуля
* Створення команди: підбір, навчання, контроль та мотивація персоналу
* Координація взаємодії всіх підрозділів
* Ведення внутрішньої документації ресторану Робота з постачальниками
* Контроль касової дисципліни
* Формування та управління бюджетом закладу
* Контроль собівартості та якості страв
* Проведення та контроль інвентаризацій
* Участь в фестивалях вуличної їжі
* Оптимізація ФЗП
* Розробка і підбір індивідуальної мотивації для співробітників
* Розробка посадових інструкцій
* Маркетинг, реклама
* Робота з iiko, 1C, ПК
*Укладення договору по закупці бізнес‐ланчів для співробітників
* Організація дитячих майстер‐класів

Менеджер ресторану

from 02.2019 to 06.2021 (2 years 4 months)
Ресторан ChinaMa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Відкриття ресторану з нуля
* Підбір, навчання, мотивація персоналу
* Ведення внутрішньої документації ресторану
* Контроль дотримання санітарних норм
* Робота над створенням чек‐листів
* Організація безперебійної роботи закладу
* Підтримання ресторану в належному технічному стані
*Розробка штатного розкладу
* Робота з R‐Keeper, 1C, ПК
* Знання касової дисципліни
* Контроль документообороту
* Робота в залі, організація банкетів

Менеджер ресторану

from 07.2015 to 02.2019 (3 years 7 months)
Argentina Grill, мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

* Відкриття ресторану з нуля
* Вирішення адміністративно‐господарських задач
* Контроль дотримання якості обслуговування
* Робота з гостями
* Ведення внутрішньої документації закладу
* Замовлення продукції та витратних матеріалів
* Проведення та внесення в 1С інвентаризацій
* Планування і контроль графіків персоналу
* Організація благодійних заходів
* Участь у організаціі івентів
* Участь у розробці дизайну форми для всіх підрозділів
* Контроль документообороту
* Робота з бізнес‐процесами

Education

КНТЕУ

ФРГТБ, Київ
Higher, from 2010 to 2015 (5 years)

НПУ ім.М.П.Драгоманова

Практична психологія, управління навчальними закладами, Київ
Higher, from 2010 to 2014 (4 years)

Additional education and certificates

Основи системного мислення, Mini MBA

вересень 2018

Нейроменеджмент і комунікація, Mini MBA

вересень 2018

Маркетинг, Mini MBA

вересень 2018

HR, Mini MBA

вересень 2018

Фінанси, Mini MBA

вересень 2018

12ий фестиваль рестораторів України, Rest in Fest

травень 2021

ProResto

жовтень 2023

RestoSummit

травень 2024

RestoSummit

квітень 2025

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • Користувач ПК
  • Користувач Internet
  • Відкриття ресторану з нуля
  • Адаптивність та гнучкість
  • Лідерство

Additional information

Добросовісна та амбітна. Активно розвиваю управлінські навички в сфері гостинності. Маю високе почуття відповідальності, самоорганізації, креативне мислення. Вмію приймати швидкі та ефективні рішення, маю здатність знаходити вихід в складних ситуаціях, стресостійка. Знаю кадрову та касову документацію. Вмію працювати в режимі багатозадачності.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: