Resume from April 7, 2024 PRO

Руслан

Комерційний директор, керівник напрямку

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідуючий виробництвом

from 11.2019 to 04.2023 (3 years 5 months)
ТОВ «ТД ФУДСЕРВИС «, Черкаси (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Мережа м‘ясних магазинів,М‘ясомаркети,їжа свіжа,Галя Балувана.Дистриб‘юція ТМ «Наша Ряба».
Контроль всіх процесів мясного направлення по переробці м‘яса( свинина,яловичина,куриця,індичка, субпродукти, напівфабрикати,фермерська група.Розвиток мережі магазинів.
Власие копчення!
1.Закупівля сировини, ведення переговорів, укладання договорів
2.Пошук постачальників та контроль щотижневого тендеру на предмет кращої ціни постачальників
3.Взаєморозрахунки з постачальниками
4. Супровід продажів
5.Контроль якості вихідної продукції
6.Контроль наявності сировини на складі та своєчасне поповнення складів
7.Управління асортиментом
8.Управління ціноутворенням
9.Підбір та навчання персоналу
10.Контроль викладення товару на вітрину, дотримання планограм
11. Планування маркетингових заходів
12.Робота з торговим відділом із залучення нових клієнтів
13. Розробка та впровадження нових продуктів
14.Розрахунок собівартості товару (калькуляція)
15. Розробка технологічних карт

Керівник напрямку та виробництвом

from 06.2017 to 04.2019 (1 year 10 months)
ООО "Гведеон", Сєвєродонецьк (Харчова промисловість)

Мережа супермаркетів «Сім'я», мережа м'ясних магазинів, дистрибуція ТМ «Наша Ряба».
Контролює всі процеси м'ясного напряму. Переробка свинина, яловичина, курка, індичка, субпродукти, напівфабрикати, фермерська група. Створення м'ясних відділів у мережі.
1. Закупівля сировини, ведення переговорів, укладання договорів
2.Вибір кращих постачальників та цінових пропозицій
3.Взаєморозрахунки з постачальниками
4.Контроль наявності сировини на складі та своєчасне поповнення складів
5. Супровід продажів
6.Управління асортиментом
7.Управління ціноутворенням
8.Навчання персоналу
9.Контроль викладки товару на вітрину, дотримання планограм
10. Планування маркетингових заходів
11.Робота з торговим відділом із залучення нових клієнтів
12. Розробка та впровадження нових продуктів
13. Аналіз конкурентів
14.Расчет собівартості товару(калькуляція)
15. Створення тех. карт.

Комерційний директор.Керівник по закупівлям, Керівник виробництва(м‘ясо,кулінарія,пекарня,кондитерка).

from 11.2013 to 06.2015 (1 year 7 months)
Rifma Group Мережа гіпермаркетів, Казахстан м.Актобе. (Роздрібна торгівля)

-Операційна діяльність
- Розробка асортиментної політики та управління
- Класифікація асортиментом та його розвиток
- Вибір постачальників та стратегія роботи з ними
- Стратегія ціноутворення
- Управління асортиментом
- Управління персоналом та розподіл повноважень
- Проведення оцінки персоналу (грейдинг)
- Контроль управління логістикою
- Оптимізація витрат компанії
- Управління власним виробництвом (пекарня, кондитерка, кулінарія, м'ясо), ВТМ, виготовлення заморожених напівфабрикатів.

Комерційний директор

from 02.2013 to 09.2013 (7 months)
ТОВ «Агротере», Феодосія (Сільське господарство, агробізнес)

-Створення та організації роботи комерційної служби
- Підбір та навчання персоналу
- ведення переговорів, укладання договорів
- Ціноутворення
- Управління логістикою
- Управління асортиментом
- Контроль продажів (опт, роздрібні мережі).

Керівник напрямку(м‘ясні магазини,Хорека)

from 02.2010 to 10.2012 (2 years 8 months)
ООО Алвадер, Київ (Роздрібна торгівля)

-Пошук об'єктів
-Підбір обладнання
- Підбір та навчання персоналу
- ведення переговорів, укладання договорів
- Ціноутворення
- Управління логістикою
- Управління асортиментом
- Контроль продажів

Комерційний директор

from 12.2008 to 01.2010 (1 year 1 month)
ТОВ «М‘ясний ряд», Пирятин (Роздрібна торгівля)

- Контроль забійного цеху
- переговори з контрагентами, укладання договорів
- Підбір та Навчання персоналу
- Ціноутворення
- Калькуляція (контроль розрубу)
- Управління асортиментом
- контроль підготовки м'ясопродуктів до реалізації
- реалізація продукції оптом та на торгові мережі (супермаркети).
- Відкриття м'ясних магазинів

Категорійний менеджер(FOOD)

from 07.2007 to 11.2008 (1 year 4 months)
Євротек, група компаній, Київ (Роздрібна торгівля)

- Формування відділів у магазинах мережі
- переговорги з постачальниками, укладання договорів
- Підбір та Навчання персоналу
- Ціноутворення
- Калькуляція
- Управління асортиментом
- Проведення систематичного моніторингу в категорії за ціновими та асортиментними показниками
- Проведення ABC аналізу
- Контроль якості закупівель та продажів
- Інспектування та контроль роботи відділів
- Маркетинг

Комерційний директор

from 05.2006 to 07.2007 (1 year 2 months)
ТОВ «Валмарус», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

-спілкування з клієнтами
- пошук нових клієнтів
- Супровід продажів
- ціноутворення
- реалізація товару оптом та торгові мережі.

Комерційний директор

from 10.2004 to 11.2006 (2 years 1 month)
ЧП “Лукулл”, Пирятин (Харчова промисловість)

- Контроль вхідної сировини
- Контроль забою свинина, ВРХ.
- Контроль за якістю продукції (розробка м'яса, упаковка, виготовлення напівфабрикатів, ковбасних виробів).
- ведення переговорів, укладання договорів
-Підбір обладнання
-Навчання персоналу
- Управління продажами (торгові мережі, роздріб)

Керівник напрямку м‘ясо

from 11.2002 to 04.2004 (1 year 5 months)
ТОВ «Інтерфуд», Київ (Роздрібна торгівля)

-Створення напряму м'ясного відділу
- Формування відділів у магазинах мережі
- Управління асортиментом
- Ціноутворення
- Підбір та навчання середньої управлінської ланки
- переговори з постачальниками, укладання договорів
- Інспектування та контроль роботи відділів

Директор

from 05.2002 to 11.2002 (6 months)
ООО “Старлайт Интернешнл”, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

-Переговори з постачальниками
- Укладання договорів
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль якості
- Управління асортиментом
- управління ціноутворенням
- реалізація товару на торговельні мережі

Завідуючий відділом(м‘ясо,ковбасні вироби,риба)

from 12.1999 to 11.2000 (11 months)
ТОВ «Білла Україна, Київ (Роздрібна торгівля)

-Ведення переговорів, укладання договорів
- Ціноутворення
- Управління асортиментом
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль якості

Education

Київський Державний торгово-економічний університет

Економіст менеджменту, Київ
Higher, from 1992 to 1997 (5 years)

Additional education and certificates

” Управління закупівлями"ROMB Consulting"

2005

Внутрішній аудіт системи управління безпеки продуктів харчування HACCP (Afnor groupe)

2018

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Пользователь Internet MS Outlook Internet Explorer

Additional information

Права категорій В,С.

Особисті та ділові якості:
- комунікабельність
- цілеспрямованість
- відповідальність
- Вмію самостійно приймати рішення.

Пройшов навчання у Словаччині від мережі супермаркетів Білла щодо управління м'ясним, ковбасним напрямком.

Великий досвід з відкриття магазинів, супермаркетів з «0» та розвиток!
Надаю послуги з просування м'ясного напряму (свинина, яловичина, баранина, курка, індичка, фермерська група, виготовлення напівфабрикатів), напрямок Копчення! Допомога у відкритті даного напрямку з «0»!
Аналіз постачальників за якістю сировини, аналіз технологічних карт, аналіз калькуляцій, якість продукції і багато іншого!
Налагодження процесів на виробництві, навчання персоналу, розподіл функціоналу!
Досвід переробки м'яса в росподільчому цеху та відправка по торгових точках та магазинах!
Проходження на підприємствах HACCP.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: