• File

Олександр

Керуючий рестораном

Considering positions:
Керуючий рестораном, Директор ресторану, Керівник проєкту з організації закладу громадського харчування, Спеціаліст з організації закладів громадського харчування
Age:
56 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Адамський Олександр Анатолійович
Резюме на вакансію:
Директор (управляючий) ресторану, керівник проєкту у сфері громадського харчування

Дата народження: 9 січня 1969 р.
Регіон: м.Харків
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Рівень заробітної плати: за домовленістю
Графік работи: повний день, ненормований
Вид работи: постійна
Загальний досвід: з 1992 р.
Деякі проекти, та посади, на яких був задіяний:
Ресторан «Оранжерія». Харьківская обл. м.Чугуев
До липня 2024. Керівник проєкту. Проектування, запуск, та організація роботи нового закладу
Ресторан «Willa Tartufo». Харків
2020 – 2021р. Технологічне проектування, організація роботы барного господарства нового закладу
Клуб «Болєро». Харків
2019 – 2022р. Барменеджер, керівник напрямку «Бари» нічного клубу (4 бари)
Коктейль-бар «Место под Солнцем». Батумі
2017р. Керівник проекту. Розробка концепції, проектування, запуск, та організація роботи нового закладу
Ресторан «Fashion». Харків
2013 – 2015р. Керівник проекту. Директор ресторану.
Ресторанно-готельний комплекс «Традиція». Харківская обл.
2013р. Керівник проекту. Проектування, запуск, та організація роботи нового літнього розважального комплексу «Літо» в межах РГК «Традиція»
Компанія «Добрый купец» (Мережа супермаркетів). Донецький регіон
2012 – 2013р. Спеціаліст напрямку «Громадське харчування»
Комплекс «Respect Hall Resort Hotel» 5* Кореіз. Ялта
2010 Бар-менеджер. Керівник напрямку «Барне господарство» (5 барів різної спрямованості
Розважальний комплекс «Holiday». Харків
2008 – 2010 Керівник технологічного проектування з відкриття комплексу. Бар-менеджер (5 барів різної спрямованості)

Профільна освіта: Вища

Харківський інститут Громадського Харчування Інженер-технолог підприємств ГХ
Харківський торгово-економічний коледж Кухар 4 розряду
ХПТУ №39 Офіціант-бармен 4 розряду
Додаткова інформація:
Досвідчений менеджер у сфері організації закладів громадського харчування. Дуже уважний до «дрібничок», які впливають на кінцевий результат згодом.
Маю вищу профільну освіту, та понад 30 років практичного досвіду в роботі, проектуванні, організації та управлінні закладами харчування, як в Україні, так і за кордоном. Брав участь у відкритті понад 10 успішних закладів, починаючи з розробки концепції до досягнення запланованих економічних показників. Вільно орієнтуюсь в усіх процесах, які відбуваються в роботі закладів.
Ключові компетенції:
- Проектування та запуск закладів:
Повний цикл – від розробки концепції, проектування, підготовки креслень у ArchiCAD, до запуску і налагодження всіх бізнес-процесів.
- Управління командою:
Досвід організації роботи професійної команди, як на рівні керівника всього проекту, так і на рівні управління окремим напрямком.
- Контроль за процесами:
Управління технологічними процесами, контроль переміщення товару, якості обслуговування та економічних показників.
- Фінансова прозорість:
Забезпечення чіткого фінансового контролю та формування прозорої звітності.
- Мотивація та ефективність:
Впровадження систем мотивації персоналу, оцінка компетенції та підвищення ефективності роботи команди.

Додаткові навички:
- Технологічне проектування для підрядників на окремих ділянках проекту.
- Оцінка навичок та ефективності співробітників, формування посадових інструкцій.
- Організація контролю за всіма процесами на етапі проєктування, запуску та роботи нового закладу.
- Володіння програмами: ArchiCAD, Office, Photoshop, 1C, програми внутрішнього обліку закладів харчування (R-Keeper, Syrve та ін.)
- Реальний досвід професійного вирішення складних питань до початку роботи закладу.

Готовий до нових викликів і відкриття інноваційних та успішних проектів у сфері громадського харчування.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: