• File

Олександр

Шеф-кухар

Age: 49 years
City of residence: Rivne
Ready to work: Other countries, Rivne
Age:
49 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Other countries, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Медведь Олександр Володимирович
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section) e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)
Мета: Отримати посаду шеф-кухаря, з максимальною реалізацією своїх можливостей та досвіду роботи. Бажання застосувати та реалізувати професійний потенціал для створення професійної команди та успішного розвитку закладу.
Професійні навички/кваліфікація: Управління кухнею ресторану;Контроль та організація всіх процесів кухні. Планування закупки, оптимізація витрат. Підбір та навчання команди, проведення тренінгів. Заходи з проведення інвентаризації, запобігання нестач. Приготування страв різної складності, вміння працювати з сучасним, інноваційним обладнанням. Відповідальний та акуратний. Відкриття ресторану з нуля. Розробка меню та написання технологічних карт. Підготовка та проведення різних заходів таких як: фуршет, банкет , весілля , кейтеринг, мк , дитячих свят та інш. Робота з постачальниками (контроль закупки та якість сировини). Розробка та оновлення меню. Аналіз продажів страв , контроль фудкосту .
Досвід роботи :
Шеф-кухар Грк Верховель 2023-2024
Шеф-кухар Грк Софія 2022-2023
Шеф-кухар Рок Підкова 2019
Шеф-кухар гастро кафе LOK 2017-2018
Шеф-кухар кафе Компот та гриль-бар ресторан DVIR 2012-2016
Загальний стаж роботи на кухні 29 років
Досвід управлінням персоналу 60 чоловік
Особисті дані:
Дата народження 09.11.1976
Сімейне становище – одружений , маю трьох неповнолітніх хлопців
Комунікабельний , вмію переконувати та ставити задачі, контролювати етапи виконання. Стресостійкий, відповідальний. Маю організаторські здібності.
Освіта: Рівненський кооперативний технікум
Кухар 5 розряду.
Технік-технолог громадського харчування 1996-2000 рр.
Кулінарна академія І. Брагіна м.Київ 2016 р
Кухар категорії А
Додаткові відомості:
Створення інтерактивного гастро альманаху «Гощанські традиції» з УКФ та Гощанською селищною радою 2019
Діючий член Асоціації громадського харчування України
Керівник та співзасновник ГО Гільдія кухарів Рівненщини
Встановлення рекорду України як партнер та учасник Найбільший торт- Медовик
Свято меду та трави «Золотіївські ряди» 2018
Проведення гастрономічного, регіонального форуму у Рівному разом з Асоціацією шеф-кухарів у Рівному.
Підготовка 5 кухарів до міжнародних змагань ( 5 перемог та 2 президентські стипендії).
Один з п’яти переможців по Всеукраїнському конкурсу з реформи шкільного харчування.
Проводжу навчання для шеф-кухарів, су-шефів, менеджерів ресторану; працювати на програмі ProChef та ProChef Logistic (Написання тех карт, прорахунок с/в страви, кейтеринг, прорахунок закупки, складання банкетів, звіти) . Проводжу майстер-класи для дітей, аматорів, професіоналів та домогосподарок.
Беру участь в благодійних вечерях для збору коштів для ЗСУ, по Ураїні а також за кордоном.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: