Resume from February 27, 2024 PRO

Дмитро

Менеджер з бурових робіт, керівник проектів з буріння, технолог

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший експерт з питань шахрайства аудиту виробничих процесів

from 03.2019 to now (5 years 1 month)
НАК "Нафтогаз України", Київ (Аудит виробничих процесів)

Аудит бізнес та виробничих процесів діяльності компаній Групи Нафтогаз, які стосуються буріння, видобутку, зберігання і транспортування нафти і газу.

Головний фахівець з буріння свердловин

from 10.2016 to 03.2019 (2 years 5 months)
НАК "Нафтогаз України", Київ (Буріння свердловин на нафту і газ, видобуток)

Організація процесу буріння, розробка техніко-економічних завдань для проведення тендерної процедури з визначення субпідрядників для будівництва свердловин, розробка проектів відповідних договорів на буріння та інженерний супровід (супервізія), розробка планів робіт та угод на дослідження свердловин, технічна оцінка тендерних пропозицій, техніко-технологічний нагляд за будівництвом свердловин, аналіз інвестиційних проектів щодо буріння свердловин, організація та контроль за виконанням процесу спорудження свердловин, участь в конференціях, презентаціях, моніторингах різного ступеню тощо.
Було розпочато роботи з буріння 7 семи свердловин на ліцензійних ділянках Нафтогаз України (Будищано-Чутівська ліцензійна ділянка, Писарівська ліцензійна ділянка). Глибина свердловин від 3100 до 5800 м. Мною розроблено угоди на буріння, програми на буріння, плани робіт на гідрогазодинамічні дослідження, консервацію свердловин, організацію супервізії за роботами під час буріння, здійснено виїзд на місцевість, вибрано місцеположення закладання свердловин, розроблено схеми розміщення бурового обладнання тощо. Через втрату ліцензійних ділянок в Полтавській області, станом на сьогодні очікуємо рішення від керівництва про початок реалізації аналогічних проектів в Луганській області.

Заступник начальника управління по бурінню - Начальник відділу організації та техніко-економічного аналізу ведення бурових робіт.

from 10.2012 to 10.2016 (4 years)
ПАТ "Укрнафта", Київ (Гірнича промисловість)

Організація процесу буріння, організація постачання матеріалів, розробка техніко-економічних завдань для проведення тендерної процедури з визначення субпідрядників для будівництва свердловин, технічна оцінка тендерних пропозицій, техніко-технологічний нагляд за будівництвом свердловин, участь в конференціях, презентаціях, моніторингах різного ступеню, складання графіків буріння, рухи бурових бригад, бурових установок, ведення відробки доліт, експертиза робочої документації на будівництво свердловин, техніко-економічний аналіз будівництва свердловин тощо.
За час роботи в ПАТ «Укрнафта» організовував роботу з буріння свердловин в Сумській, Чернігівській, Полтавській, Івано-Франківській та Львівській областях. Бурились вертикальні, похило-скеровані та горизонтальні свердловини глибинами від 2000 м до 5000 м. Під час буріння свердловин в мої обов’язки передбачали погодження проектно-кошторисної документації, організація закупівель матеріально-технічних ресурсів та послуг, оперативний контроль та супровід, організація робіт і т.д.
Також, за час управлінської роботи на посаді заступника начальника управління по бурінню, в період з 2012 по 2016 рік силами УБР було проведено буріння більше 3-х десятків свердловин, проведено важкі КРС установками Уралмаш 3Д (4Е), здійснено ряд ЗБС. До призначення заступником начальника управління (в період з 2008 по 2012 рік) залучався до організації робіт з буріння більше 100 свердловин.

Заступник начальника відділу експертизи проектно-кошторисної документації та аналізу бурових робіт управління по контролю за споруджуванням свердловин

from 10.2010 to 10.2012 (2 years)
ПАТ "Укрнафта", Київ (Гірнича промисловість)

Контроль за процесом будівництва свердловин, експертиза робочої документації на будівництво свердловин, експертиза доцільності проведення запланованих робіт, організація процесів проектування робіт буріння, авторський нагляд за будівництвом свердловин, участь в конференціях, презентаціях, моніторингах різного ступеню, контроль за технікою та технологією бурових робіт, веденням відробки доліт, використання інвестиційних коштів тощо.

Провідний інженер технолог управління по бурінню свердловин

from 02.2008 to 09.2010 (2 years 7 months)
ПАТ "Укрнафта", Київ (Гірнича промисловість)

Організація процесу буріння, організація постачання матеріалів, авторський нагляд за будівництвом свердловин, участь в конференціях, презентаціях, моніторингах різного ступеню, складання графіків буріння, рухи бурових бригад, бурових установок, ведення відробки доліт, використання інвестиційних коштів, складання планів на буріння, розрахунок техніко-економічної доцільності проведення робіт, контроль за процесами будівнитцва свердловин тощо.

Керівник проекту - інженер технолог I-ї категорії

from 08.2006 to 02.2008 (1 year 6 months)
Науково-Дослідний і Проектний інститут ВАТ ”Укрнафта”, Київ (Науково-дослідні і проектні роботи при будівництві свердловин і їх експлуатації)

Проектування будівництва свердловин, видача проектно-кошторисної документації. Збір, аналіз і систематизація фактичного матеріалу, складання відповідних форм, таблиць і схем. Обробка отриманих результатів; Проведення розрахунків, що стосуються технологічної частини проектів, при складанні проектно-кошторисної документації на будівництво свердловин; Вивчення спеціальної літератури, фондових матеріалів і іншої інформації з метою застосування її в проектно-кошторисній документації.

Помічник бурильника

from 08.2005 to 09.2005 (1 month)
ДК “УКРБУРГАЗ”, Стрий (Буріння свердловин на нафту і газ)

Виконання робіт при СПО і бурінні; Контроль параметрів бурового розчину; Спостереження за роботою устаткування призначеного для очищення бурового розчину, циркуляційної системи, буровими насосами тощо.

Помічник бурильника

from 08.2004 to 09.2004 (1 month)
ДК “УКРБУРГАЗ”, Стрий (Буріння свердловин на нафту і газ)

Виконання робіт при СПО і бурінні; Контроль параметрів бурового розчину; Спостереження за роботою устаткування призначеного для очищення бурового розчину, циркуляційної системи, буровими насосами тощо.

Education

Івано-Франківський Національний Технічний Університет Нафти і Газу

Менеджмент економіки, Івано-Франківськ
Higher, from 2010 to 2012 (1 year 9 months)

Науково-курсовий комбінат ДК. «Західукргеологія»

Буріння, Стрий
Specialized secondary, from 2002 to 2003 (1 year 3 months)

Отримав посвідчення бурильника на нафту і газ

Івано-Франківський Національний Технічний Університет Нафти і Газу

Газонафтопромисловий, Івано-Франківськ
Higher, from 2001 to 2006 (4 years 9 months)

Диплом з відзнакою з середнім балом за весь період навчання - 5.0.
Магістратуру закінчив з відзнакою.

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet AutoCAD CorelDRAW Знаю основи з геології, геофізики, видобутку та переробки н/г

Language proficiencies

  • German — average
  • English — beginner

Additional information

Активний, наполегливий, відповідальний, працьовитий, поміркований, комунікабельний, впевнений в собі, ерудований.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: