Resume from April 29, 2024 PRO

Наталія

Керівник, директор

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник відділу управління

from 09.2008 to 11.2023 (15 years 2 months)
Фуршет Realty, Київ (Нерухомість)

Управління 83 об’єктами коммерційної нерухомості. Керівництво операційною діяльністю, повний супровід договорів оренди, починаючи з брокериджу, в тому числі і перемовини; юридичний аспект договору (виготовлення договорів і протоколов розбіжностей до них); контроль і керівництво менеджерів на місцях, щоденна робота з дебіторською заборгованістю, в тому числі виготовлення претензій для дебіторів. Розробляла бюджет та P&L відділу. Була ініціатором скорочення витрат і оптимізації бізнес-процесів, розрахувала собівартість одного договору по трудовитратам. Приймала участь в ціноутворенні орендних ставок, як для нових об’єктів, так і при перегляді існуючих договірних відносин. Була відповідальною особою щодо зміни ставок/метражів і співвідношеня цих змін на план/факт виконання заявленого бюджету та грошового потоку. Повний супровід корпоративних клієнтів: готувала договори і протоколи розбіжностей до них, подавала нарахування, опрацьовувала акти звірки, дебіторську то кредиторську заборгованість. Готувала і захищала проект бюджету на півріччя/рік перед акціонерами. Приймала участь в розробці фінансової мотивації для відділу в залежності від показників рентабельності. Готувала аналітичні справки-пояснення щодо рентабельності об’єктів нерухомості для фінансової дирекції.

Генеральний директор

from 06.2005 to 11.2007 (2 years 5 months)
ООО "Арена-Сити", Київ (Нерухомість)

Управління фінансово-господарською діяльністю підприємства, здача площ в оренду, пошук орендарів і робота з ними, управління роботою торгово-офісного комплексу. Контроль дебіторської і кредиторської заборгованості орендарів і контрагентів підприємства. Фінансове планування і бюджет видатків і доходів. Спільно з фінансовим директором компанії розробили фінансову політику підприємства, в тому числі норми списання та граничні показники дебіторської та кредиторської заборгованності. Щомісячне планування з технічним відділом ТОЦ витратних матеріалів для життєдіяльності об’єкту. Був побудований власний теплопункт. Прорахувала і вдстояла ідею часткового реконцепту ТОЦ: 5 поверх комплексу був перебудований з торгових під офісні приміщення. Торгові площі здані на 99%, офісні - 100%, прибуток підприємства зріс на 25%. Як керівник пройшла аудиторську і податкову перевірку без зауважень.

Менеджер

from 11.1999 to 06.2005 (5 years 7 months)
ЗАО "КИЙ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер боулінг-клуба "Міраж". Управління персоналом клуба, навчання пресонала, спілкування з гостями клубу. Займалась маркетинговими заходами по разширенню клієнтської бази закладу (в тому числі проведення розіграшів,турнірів і т.і.).

Education

Київський національний університет ім.Т.Г.Шевченко

Романо-германської філологіі, перекладач, Киев
Higher, from 1990 to 1995 (5 years)

Диплом з відзнакою. Перекладач англійської та німецької мов.

Additional education and certificates

Київський національний університет ім.Т.Г.Шевченко, ІПО, економічний ф-т, спеціальність Фінанси диплом з відзнакою

2007-2009

Knowledge and skills

Пользователь ПК Организаторские способности

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Стресостійкість, здатність до аналізу і роботи на результат, наполегливість, командна робота

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city