- File
Максим
Кухар
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/11670468/
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Дата народження: 04 квітня 2004 року
Вік: 20 років
Степашко Максим
Олексійович
Досвід роботи
(кухар) Ресторан“La La Land” (3 місяцї) - помічник кухаря
• Підготовка продуктів до приготування страв
• Виконання заготівельних робіт
• Допомога кухарям в приготуванні страв
Контакти: • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
[
Ресторан “Villa Riviera” (2 місяці) - піцайоло на дровяній печі, кухар гарячого
та холодного процесу
• Приготування та подача страв відповідно до тех.карт.
Особисті якості: • Приготування тіста на заготовок для піци
• Ручне розкочування тіста та викладання начинки
o Відповідвльний • Випікання піци на дров`яній печі
• Підтримака температурного режиму печі та розпалювання дров
o Стресостійский • Приготування гарячих страв та гарнірів
o Командний • Приготування холодних закусок, салатів
• Обробка продуктів
o комунікабельний • Підримка чистоти, контроль якості продукції
• Дотримання санітарних норм, переоблік товару
o охайний • Взаємодія з іншими процесами
o організований Ресторан “Dellini” (4 роки ) - кухар універсал
• Знання і застосування технологій приготування
• Обробка інгрідієнтів та контроль якості на всіх етапах приготування
• Гнучкість у виконанні завдань, здатність працювати у будь якій ролі на
різних ділянках кухні
• Управління запасами інгрідієнтів та контроль за їх зберіганням
• Підготовка продуктів, контроль температури
• Підримка чистоти
• Контроль якості продуктів, дотримання санітарних норм
• Взаємодія з іншими процесами , переоблік товару
Ресторан “VERY WELL” (4 місяці ) - кухар грильщик
• Володіння та використання технік приготування страв на грилі
• Обробка інгредієнтів та контроль їх якості на кожному етапі приготування
• Управління запасами продуктів та забезпечення належних умов їх
зберігання
• Підготовка інгредієнтів до приготування, контроль температурних режимів
• Підтримка порядку та чистоти на робочому місці
• Контроль якості продуктів, дотримання гігієнічних стандартів
• Взаємодія з іншими членами команди, проведення інвентаризації товару
Similar candidates
-
Шеф-кухар
Kyiv, Lviv , more 3 cities -
Кухар
40000 UAH, Kyiv, Other countries -
Кухар
Kyiv -
Шеф-повар
45000 UAH, Kyiv -
Кухар, кондитер
Kyiv, Zazymia, Pohreby (Brovary Region) -
Пекар, кухар
35000 UAH, Kyiv