Resume from December 6, 2023 PRO

Олена

Інженер-проєктувальник (ВК, ОВ, ТМ, SPA-, велнес-зони)

Employment:
Full-time.
Age:
42 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Dnipro, Kyiv, Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністративний працівник

from 11.2023 to 12.2023 (1 month)
Малопольська окружна палата інженерів-будівельників, Краков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ассистент при районній кваліфікаційній комісіі

Дизайнер відділу Wellness & Pool

from 01.2023 to 10.2023 (9 months)
SystemCold, Краков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання кошторису, підготовка комерційних пропозицій, проектування та реалізація рішень вказаних в пропозиціі. Виконання супроводжуючої документаціі та технічніх креслень. Аналіз галузі, пошук можливостей для розвитоку компанії.

Адміністративний працівник

from 11.2022 to 12.2022 (1 month)
Малопольська окружна палата інженерів-будівельників, Краков (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ассистент при районній кваліфікаційній комісіі

Інженер-проектувальник

from 06.2020 to 03.2022 (1 year 9 months)
SWT Будівництво басейнів, саун, хамамів, соляних кімнат, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка та візуалізація наповнення простору хамамів, саун, соляних кімнат. Проектування та видача технічних рішень. Проектування гідравлічних систем басейнів. Упорядкування специфікацій. Проробляє рішення щодо конфігурації чаші, її розміщення в інтер'єрі та наповнення обладнанням. Спілкування із клієнтом. Підготовка документації для узгодження.

Інженер-проектувальник

from 03.2017 to 11.2019 (2 years 8 months)
Лео-Трейд, Київ (Оптові поставки, Роздрібні поставки, Виробники Проектування, модернізація, комплексне будівництво басейнів; водопідготовка від свердловини до споживача; обслуговування басейнів)

Проектирование гидравлических систем для бассейнов. Составление спецификаций. Проработка решений по конфигурации чаши, ее размещения в интерьере и наполнения оборудованием. Общение с клиентом. Подготовка документации для согласования.

Інженер-проектувальник

from 09.2015 to 02.2016 (5 months)
Лайнекс http://linex.kiev.ua/, Київ (Послуги в галузі проектування, будівництва басейнів, аквапарків, водних комплексів, спортивно-розважальних водних центрів, а також їх сервісному обслуговуванні.)

Проектування гідравлічних систем басейнів. Упорядкування специфікацій. Проробляє рішення щодо конфігурації чаші, її розміщення в інтер'єрі та наповнення обладнанням. Спілкування із клієнтом. Підготовка документації для узгодження.

Інженер-проектувальник

from 06.2014 to 12.2014 (6 months)
ТОВ "РАПІД Інжиніринг", Дніпро (Проектування, монтаж та сервісне обслуговування систем опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції, а також будівництво басейнів та встановлення басейнового обладнання.)

Проектирование внутренних систем тепло- и холодоснабжения, вентиляции. Составление спецификаций. Подготовка и согласование документации.

Інженер-проектувальник

from 10.2009 to 04.2012 (2 years 6 months)
ТОВ "Ювента-груп", Київ (Проектування, монтаж та будівництво басейнів, установка систем очищення води, встановлення каналізаційних очисних станцій. Поставка обладнання. Налагодження та сервісне обслуговування)

Проектування гідравлічних систем басейнів. Упорядкування специфікацій. Підготовка документації для узгодження.

Інженер-проектувальник

from 11.2008 to 10.2009 (11 months)
ТОВ "РАПІД Інжиніринг", Дніпро (Проектування, монтаж та сервісне обслуговування систем опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції, а також будівництво басейнів та встановлення басейнового обладнання)

Проектування внутрішніх систем тепло- та холодопостачання, вентиляції. Упорядкування специфікацій. Підготовка та погодження документації.

Інженер-проектувальник

from 06.2008 to 01.2009 (7 months)
ТОВ "Буд-Вест", Київ (Проектування та монтаж котельних, теплових пунктів, вузлів введення та обліку теплової енергії та води, зовнішніх та внутрішніх систем: теплопостачання, водопостачання, каналізації. Поставка обладнання. Налагодження та сервісне обслуговування)

Проектування котелень, внутрішніх та зовнішніх систем: теплопостачання, вентиляції, водопостачання, каналізації. Складання специфікацій та комерційних пропозицій. Підготовка та погодження документації.

Інженер-проектувальник

from 04.2007 to 02.2008 (10 months)
НВП "Політерм", Київ (Проектування та монтаж котельних, теплових пунктів, вузлів введення та обліку теплової енергії та води, систем: теплопостачання, водопостачання, каналізації. Поставка обладнання. Налагодження та сервісне обслуговування обладнання теплопунктів.)

Проектування систем теплопостачання, водопостачання та каналізації. Складання специфікацій та комерційних пропозицій. Підготовка та погодження документації

Інженер-проектувальник

from 10.2006 to 04.2007 (6 months)
ПП "Фірма Санта", Київ (ПП "Фірма Санта", м. Київ ПМР, ПНР: котельні, ГВП, ХВС, тепла підлога, центральні пилососи, електропостачання, автоматика; продаж обладнання для котелень, систем опалення, внутрішнього водопроводу та каналізації.)

Проектування внутрішніх систем опалення, водопроводу та каналізації, топкових потужністю до 90 кВт. Складання специфікацій та комерційних пропозицій.

Інженер-проектувальник, Інженер з підготовки виробництва

from 06.2004 to 10.2006 (2 years 4 months)
ТОВ НВП «Енерготех-Т», Дніпро (ПМР, ПНР: котельні; ГВП; ХВП; газопроводи; тепла підлога; центральні пилососи; електропостачання; автоматика)

Підготовка комерційних пропозицій, проектування внутрішніх мереж водопроводу, каналізації, радіаторного та підпільного опалення, пошук та закупівля матеріалів та обладнання, робота з кошторисною документацією, підготовка документації для погодження

Дизайнер

from 09.2003 to 08.2004 (11 months)
Студія меблів "Ідея", Дніпро (Проектування меблів та внутрішнього інтер'єру, виробництво, збирання та встановлення продукції, що виробляється)

Розробка та конструювання корпусних меблів та внутрішнього інтер'єру, виконання креслень та візуалізація, спілкування з клієнтом

Education

Інститут безперервної спеціальної освіти при Придніпровській державній академії будівництва та архітектури

Архітектури та будівництва, Дизайн архітектурного середовища, Дніпро
Unfinished higher, from 2005 to 2009 (4 years)

Академічна відпустка

Дніпропетровський державний університет, м. Дніпро

Механіко-математичний, Теплофізика, Дніпро
Higher, from 1999 to 2004 (5 years)

Форма навчання - Денна/Очна Спеціалізація: Інженер енергетик

Knowledge and skills

AutoCAD MS Office Користувач Internet ArchiCAD Internet Explorer MS Outlook Пользователь Internet Email Autodesk Autodesk 3ds Max Проєктування Autodesk Revit Adobe Photoshop

Language proficiencies

English — average

Additional information

Відвідала та прослухала семінари фірм: Компанія "Данфосс ТОВ": Продукція кампанії, особливості та підбір арматури; Герц Україна ДП: Продукція кампанії, особливості та підбір арматури, радіатори фірми "VOGEL@NOOT"; Компанія "АЕК": "Системи кондиціювання та вентиляції у сучасному будівництві", проектування систем вентиляції; Компанія "Три Т": радіатори фірм "Kermi", "PURMO" Компанія "ВІЛО Україна": Продукція та новинки кампанії. Вибір насосного обладнання. Ємнісні водонагрівачі та розширювальні ємності кампанії Reflex.
Пройшла навчання та отримала сертифікат: КАН ТОВ: Сертифікат проектувальника за системами холодного та гарячого водопостачання, центрального опалення, підпільного опалення із труб PE-RT, PE-Xc, PE-RT/Al/PE-HD, PVC-С та PVC-U в системі KAN-therm. Rehau: Сертифікат проектувальника за системами холодного та гарячого водопостачання, центрального опалення, підпільного опалення. Якості: Комунікабельність, старанність, ініціативність, цілеспрямованість, вміння працювати у команді
Заняття у вільний час: Психологія, малювання, фотографія, читання, мототуризм, підводне плавання з аквалангом, рукоділля.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: