Resume from April 30, 2024 PRO

Іван

Директор с/г підприємства, агроном, 50 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Dnipro, Ivano-Frankivsk, Kharkiv, Kyiv, Lviv, Odesa, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 03.2016 to 08.2023 (7 years 5 months)
ДП ДГ "Тучинське" ІСГ Західного Полісся, Рівне (Сільське господарство, агробізнес)

Земельний банк підприємства складає 2800 га. В обов'язки входить організація господарсько-економічної діяльності, забезпечення функціонування, планування і контроль сівозмін, контроль технологій вирощування, організація процесу планування потреби підприємства в матеріально-технічній базі та джерел її поповнення. ведення господарської діяльності підприємства; взаємодія з районними органами влади; загальне керівництво підприємством.

Директор

from 01.2015 to 02.2016 (1 year 1 month)
ЧАСП "ВІДРОДЖЕННЯ", Полтавска область (Сільське господарство, агробізнес)

Очолюю підприємство, що має 12000 га землі+елеватор на 100000 тон. В обов'язки входить організація господарсько-економічної діяльності, забезпечення функціонування, планування і контроль сівозмін, контроль технологій вирощування, організація процесу планування потреби підприємства в матеріально-технічній базі та джерел її поповнення. ведення господарської діяльності підприємства;
- складання бізнес-планів; робота з пайовиками укладання договорів оренди на землю:
взаємодія з районними органами влади; загальне керівництво підприємством.

Директор

from 04.2008 to 10.2013 (5 years 6 months)
Донецький інститут агропромислового виробництва академії аграрних наук України, Донецьк (Сільське господарство, агробізнес)

Організація господарсько-дослідницької діяльності інституту, забезпечення його безперебійного функціонування, контроль фінансового стану, планування і контроль сівозміни, контроль технології вирощування та підготовки до продажу насіннєвого матеріалу, організація і контроль розрахунків за використання авторських прав (роялті), організація на обласному та районному рівні семінарів , виставок. За час роботи в інституті налагодили партнерські відносини з фірмами: «Монсанто», «Сингента», «КВС Україна», «Піонер», «Долина», «Агробіотек» і т. Д. Збільшили виробництво і реалізацію насіннєвого матеріалу. Були внесені до реєстру України два сорти ярого ячменю. Передано на сортовипробування 3 сорти ярого ячменю. Готується до передачі на сортовипробування 2 сорти озимої м'якої пшениці. Організовував і провів на базі господарства семінари, дні поля. Закладав демонстраційні ділянки кукурудзи і соняшнику.

Директор (по совместительству)

from 04.2008 to 06.2010 (2 years 2 months)
Державне підприємство «Дослідне господарство» Донецького інституту агропромислового виробництва академії аграрних наук України, Донецьк (Сільське господарство, агробізнес)

Очолюю підприємство, що має 7000 га землі. В обов'язки входило організація господарсько-економічної діяльності, забезпечення функціонування, планування і контроль сівозмін, контроль технологій вирощування і підготовки до реалізації зернових культур, організація процесу планування потреби підприємства в матеріально-технічній базі та джерел її поповнення. Під моїм керівництвом свинарська ферма отримала статус племінного репродуктора. Проведена оптимізація використання робочої сили в результаті, проведено скорочення штату на 20%.
Спеціалізація підприємства: вирощування насіннєвого матеріалу зернових культур високих репродукцій, свинарство.

Заступник директора

from 06.2005 to 04.2008 (2 years 10 months)
Агроцех №56 Маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча., Донецьк (Сільське господарство, агробізнес)

Основні обов'язки вирішення питань: забезпечення безперебійного функціонування допоміжних підрозділів, вирішення питань пов'язаних з укладанням договорів на надання комунальних послуг. Під час роботи мною була проведена робота з узаконення будівель: будівель і споруд. Участь в плануванні діяльності підприємства, участь в обговоренні розміщення посівних площ. Розробка технологічних карт вирощування польових і овочевих культур.
Спеціалізація підприємства овочівництво, м'ясо-молочне тваринництво.

Помічник бригадира

from 02.1999 to 06.2005 (6 years 4 months)
КСП «Авдіївський»., Донецьк (сільське хозяйство)

Планування і організація виробництва овочевих культур (від посіву до збирання). Визначення потреби в мінеральних добривах, насінні, пестициди. Розробка технологічних карт вирощування овочевих культур. Контроль продуктивності праці робітників, за якістю виконуваних робіт, фінансова оцінка їх діяльності.
Спеціалізація підприємства овочівництво, м'ясо-молочне тваринництво.

Агроном по кормам

from 05.1996 to 02.1999 (2 years 9 months)
Радгосп «Авдіївський»., Донецьк (сільське хозяйство)

Розробка, впровадження та контроль дотримання технологій по боротьбі з шкідниками, хворобами рослин і бур'янами. Розробка технологічних карт вирощування, збирання та зберігання кормових культур. Планування потреби підприємства в кормовій базі.

Education

Луганський сільськогосподарський інститут

Агрономічний факультет, вчений-агроном, Луганськ
Higher, from 1991 to 1996 (4 years 6 months)

Knowledge and skills

MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

навички роботи з комп'ютером, користувач Word, excel, Internet,

водій категорій В - експерт, використовую в даний час, 26 років досвіду.

робота з людьми - експерт, використовую в даний час, 24 років досвіду.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: