• File

Андрій

Шеф-кухар

Age:
42 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

Лапан Андрій Володимирович, 42 роки, проживаю у м.Львів.
Тел..[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
- 2004-2005рр. – Львівський інститут економіки і туризму, отримав повну вищу освіту за спеціальністю „ Технологія харчування ”, здобув кваліфікацію інженера – технолога.
- 1999-2003рр. – Львівський економічний бізнес – коледж, отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки „Харчова технологія та інженерія” та здобув кваліфікацію бакалавра з технології харчування.

Робота:
- 2024 – по сьогодні – зав.виробництва в готелі «Mirotel» м.Трускавець
- 2023 – 2024 – запуск кулінарії в ТОВ «Акцент»
- 2017 – 2023 – шеф – кухар ресторану «Fenix», при готелі «Ramada Lviv»
- 2025 – 2017рр. – шеф – кухар готельних комплексів «Ксенія», м.Кам'янець Подільський
- 2014 – 2015рр. – шеф – кухар травел-кафе «Вандлер», м.Львів
- 2013 – 2014рр. - технолог готельно-ресторанного комплексу «Київська Русь» - Буковель
- 2012 – 2013 – шеф-кухар кафе Пивний Сад, м.Львів
- 2011 – 2012рр. – шеф – кухар ресторану – кав'ярні " Філіжанка ", м.Львів
- 2010 – 2011рр. – старший кухар ресторану японської кухні " Сушія ", м.Львів
• 2009 – 2010рр. – шеф - кухар ресторану „ Бальова Саля ”, м.Львів
• 2008 – 2009рр. – шеф – кухар ресторану „ Афродіта ”, м.Львів
• 2008р. – кухар п'ятого розряду мережі ресторанів „ Gan – Bei ”, м.Рига, Латвія.
• 2004 – 2008рр. – шеф – кухар ресторану „ Сім поросят ”, м.Львів
• 2003 – 2004рр. – кухар ресторану „ Сім поросят ”, м.Львів
• 2002 – 2003рр. – кухар ресторану „ Муза ”, м.Львів

Професійні навики:

• розробка нових меню, технологічних та калькуляційних карт.
• організація робочого процесу на кухні, приготування та видачі готових страв та виробів.
• досвід відкриття ресторану “з нуля”.

Особисті дані:

• пунктуальний;
• відповідальний;
• працелюбний;
• організований;
• виконавчий;
• дисциплінований;

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: