Катерина

Менеджер среднего звена

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Основна освіта: 2003-2007р. Національний університет водного господарства та природокористування , факультет менеджменту . Спеціальність: «Менеджмент організацій» . Кваліфікація: менеджер – економіст.
2003-2006 Диплом бакалавра з відзнакою.
2006-2007 Диплом спеціаліста з відзнакою.

Додаткова освіта: 2005р. економіко - управлінська практика у готелі «Марлен»

Досвід роботи: 2004-2007 р. Менеджер з реклами у приватного підприємця на ринку товарів та послуг. Професійні навики: досвід роботи з засобами масової інформації (газети, радіо, Інтернет), створення поліграфічної та іншої рекламної продукції. Розробка стратегії реклами по кожному виді продукції і плану проведення рекламних заходів. Визначення можливостей центральних і місцевих рекламних агентств, розробка пропозицій по притягненню їх до реклами продукції підприємства. Організація пропозицій по формуванню фірмового стилю, організація реклами за допомогою фірмових видань (плакатів, буклетів, афіш, експрес-інформації). Забезпечення фірмового оформлення рекламних матеріалів і інструментарію досліджень ринку і попиту населення. Визначення дієвості реклами, її впливи на збут продукції, інформованості споживачів про продукцію підприємства. Визначення ефективності реклами. Аналіз реклами інших підприємств у країні і за рубежем. Розробка пропозицій по удосконалюванню реклами.

Особисті якості : Цілеспрямована , маю динамічне самостійне мишлення та відповідально ставлюся до роботи, притаманні організаторські здібності та прагнення до постійного професійного росту та самовдосконалення, займаю активну життєву позицію.

Компьютер: КористувачWindows' XP, Excel, Word, PowerPoint, пошта, Інтернет.

Similar candidates

All similar candidates