Resume from November 27, 2014

Алла

Экономист в банк, менеджер по продажам, 2 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City:
Slavuta

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional education and certificates

Славутський центр зайнятості тренінг на тему: "Як позитивно представити власний імідж"

23.11.2011

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Дячук Алла Володимирівна, 05 червня 1975 року народження.
Місце народження: м. Будапешт Угорщина
Адреса проживання та за реєстрацією: м.Славута, вул. Сокола, 7/11.
Сімейний стан: одружена.
Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section) (дом.), [open contact info](look above in the "contact info" section) (моб.).
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section).

В 2005 році закінчила Київський Відкритий Міжнародний Університет розвитку людини «Україна» і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію спеціаліста з обліку і аудиту.
В 1995 році закінчила технікум банківської справи в м. Харків за спеціальністю «Банківська справа» та здобула кваліфікацію молодший спеціаліст банківської справи.
02.2013р. - 09.2013 р. - касир в "АТ Райффайзен Банк Аваль" в м. Нетішин Хмельницької області. 04.2011р. - 06.2011 р. -старший касир Славутського безбалансового відділення філії «Відділення ПАТ Промінвестбанк в м. Хмельницький».
01.2009р. - 04.2011 - асистент керуючого відділу керівництва філії «Відділення ПАТ Промінвестбанк в м. Славута Хмельницької області».
05.2007р. - 04.01.2009р. - провідний економіст філії «Відділення Промінвестбанку в м. Славута Хмельницької області».
01.2006р. - 05.2007р. - старший економіст філії «Відділення Промінвестбанку в м. Славута Хмельницької області».
03.2005р. - 01.2006р. - економіст філії «Відділення Промінвестбанку в м. Славута Хмельницької області».
02.2002р. - 02.2005р. - бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Славутської районної державної адміністрації.

Маю досвід: робота з діючими клієнтами та активний пошук нових клієнтів Банка;випуск та обслуговування платіжних карток міжнародних платіжних систем, зарплатні проєкти, здійснення розрахунків в мережі Інтернет, обслуговування підприємств, які приймають до сплати платіжні картки міжнародних платіжних систем, зарахування/ списання коштів по картковим рахункам фізичних осіб та корпоративних клієнтів, порядок ведення претензійно – позовної роботи щодо операцій з платіжними картками міжнародних платіжних систем, розрахунки по АТМ, єквайринг, проведення бухгалтерського обліку по операціях з платіжними картками, ведення діловодства, основи ділового спілкування, бухгалтерський облік основних засобів і товарно-матеріальних цінностей, ведення кадрової роботи, здійснення касових операцій з готівковими коштами та цінностями, валюто-обмінні операції;
видача готівки (національної та іноземної валюти) за платіжними картками та їх поповнення; погашення відсотків та кредитів наданих фізичним особам; продаж
дорожніх чеків; здійснення грошових переказів «Аваль-Експрес» і «Western Union»;
продаж банківських металів.
Досвідчений користувач: MS Word, Excel, Internet, офісне устаткування (факс, модем, копіювальні апарати, сканери, принтери).
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Спрямованість на результат, відповідальність, ініціативність, уміння працювати в команді, знаходити компроміси, організаторські здібності, спрямованість до професійного та особистісного зростання, стримана, комунікабельна, швидке освоєння нової інформації, вміння працювати у напруженому і ненормованому режимі, вимоглива до себе та оточуючих, постійно працюю над підвищенням свого професійного рівня.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: