Resume from March 31, 2023

Геннадій

Адміністратор ресторану, 16 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
33 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший Адмінистратор

from 07.2019 to now (4 years 10 months)
Бар-Мідій “Kotelok”, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Организація эфективної роботи кафе;

2.Керівництво персоналом, контроль робочих процесів й дотримання стандартів закладу;

3.Складання планів продаж та контроль їх виконання;

4.Контроль термінів реализаціі готовой продукціі;

5.Спілкування з гостями закладу, отримання зворотнього зв'язку;

6.Делегування роботи адміністраторам;

7.Оформлення необхідних документів та звітності;

8.Підбір персоналу;

9.Проведення інвентарізацій;

10.Логістика необхідних засобів господарських потреб;

11.Контроль роботи за касовою дисципліною;

12.Організація банкетів та званих івентів;

13. Участь у спеційних пропозиціях та сезонному меню;

14.Операційні задачі підприємства;

15.Робота з підрядниками й поставщиками.

Старший-офіціант

from 08.2016 to 06.2019 (2 years 10 months)
Бар-мідій "Kotelok", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5.Навчання нових співробітників, складання графіків виходу співробітників залу;

6. Проведення інвентаризації посуду;

7. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

8. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

from 01.2016 to 08.2016 (7 months)
Чарочна "Тюлька", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Адмінистратор

from 05.2013 to 08.2015 (2 years 3 months)
Кафе "Олів'є", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація ефективної роботи кафе;

2.Керівництво персоналом (складання графіків роботи, навчання, контроль робочих процесів та дотримання стандартів закладу);

3.Контроль роботи обладнання та якості страв, що готуються;

4.Контроль термінів реалізації готової продукції;

5.Спілкування з відвідувачами та отримання від них зворотнього зв'язку;

6.Делегування роботи офіціантам;

7.Оформлення необхідних документів та звітності;

8.Підбір персоналу;

9.Проведення інвентаризацій;

10.Логістика необхідних засобів господарських потреб;

11.Касова дисципліна;

12. Організація банкетів та званих івентів.

Офіціант

from 11.2012 to 04.2013 (5 months)
Арт-кафе "Salieri на Дворянській", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду, скатертинами та серветками;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

6. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

from 02.2012 to 10.2012 (8 months)
Кафе "У Карася", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

from 04.2011 to 02.2012 (10 months)
Кафе "Браво", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Офіціант

from 01.2010 to 03.2011 (1 year 2 months)
Ресторан "Мершаль", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду, скатертинами та серветками;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

6. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

from 05.2006 to 11.2009 (3 years 6 months)
Бар "Диканька", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Additional education and certificates

Інститут професійних технологій/ Адміністратор

2 місяці

Курс лічностного зросту

2 тижня

Knowledge and skills

R-Keeper iiko БарБосс

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: