Геннадій
Адміністратор ресторану, 16 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1529408
Опыт работы
Старший Адмінистратор
с 07.2019 по наст. время
(4 года 10 месяцев)
Бар-Мідій “Kotelok”, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Организація эфективної роботи кафе;
2.Керівництво персоналом, контроль робочих процесів й дотримання стандартів закладу;
3.Складання планів продаж та контроль їх виконання;
4.Контроль термінів реализаціі готовой продукціі;
5.Спілкування з гостями закладу, отримання зворотнього зв'язку;
6.Делегування роботи адміністраторам;
7.Оформлення необхідних документів та звітності;
8.Підбір персоналу;
9.Проведення інвентарізацій;
10.Логістика необхідних засобів господарських потреб;
11.Контроль роботи за касовою дисципліною;
12.Організація банкетів та званих івентів;
13. Участь у спеційних пропозиціях та сезонному меню;
14.Операційні задачі підприємства;
15.Робота з підрядниками й поставщиками.
Старший-офіціант
с 08.2016 по 06.2019
(2 года 10 месяцев)
Бар-мідій "Kotelok", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;
2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;
3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;
4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;
5.Навчання нових співробітників, складання графіків виходу співробітників залу;
6. Проведення інвентаризації посуду;
7. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;
8. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).
Бармен-офіціант
с 01.2016 по 08.2016
(7 месяцев)
Чарочна "Тюлька", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;
2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;
3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;
4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;
5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;
6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;
7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).
Адмінистратор
с 05.2013 по 08.2015
(2 года 3 месяца)
Кафе "Олів'є", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Організація ефективної роботи кафе;
2.Керівництво персоналом (складання графіків роботи, навчання, контроль робочих процесів та дотримання стандартів закладу);
3.Контроль роботи обладнання та якості страв, що готуються;
4.Контроль термінів реалізації готової продукції;
5.Спілкування з відвідувачами та отримання від них зворотнього зв'язку;
6.Делегування роботи офіціантам;
7.Оформлення необхідних документів та звітності;
8.Підбір персоналу;
9.Проведення інвентаризацій;
10.Логістика необхідних засобів господарських потреб;
11.Касова дисципліна;
12. Організація банкетів та званих івентів.
Офіціант
с 11.2012 по 04.2013
(5 месяцев)
Арт-кафе "Salieri на Дворянській", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;
2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду, скатертинами та серветками;
3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;
4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;
5. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;
6. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).
Бармен-офіціант
с 02.2012 по 10.2012
(8 месяцев)
Кафе "У Карася", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;
2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;
3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;
4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;
5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;
6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;
7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).
Бармен-офіціант
с 04.2011 по 02.2012
(10 месяцев)
Кафе "Браво", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;
2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;
3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;
4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;
5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;
6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;
7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).
Офіціант
с 01.2010 по 03.2011
(1 год 2 месяца)
Ресторан "Мершаль", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;
2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду, скатертинами та серветками;
3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;
4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;
5. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;
6. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).
Бармен-офіціант
с 05.2006 по 11.2009
(3 года 6 месяцев)
Бар "Диканька", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;
2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;
3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;
4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;
5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;
6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;
7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).
Дополнительное образование и сертификаты
Інститут професійних технологій/ Адміністратор
2 місяці
Курс лічностного зросту
2 тижня
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — начинающий
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Похожие кандидаты
Администратор ресторана, управляющий
40000 грн, Одесса
Администратор, управляющий отелем, рестораном
Одесса
Адміністратор закладу доставки
Одесса
Администратор ресторана
Одесса
Администратор ресторана
Одесса
Адміністратор кафе
25000 грн, Одесса