Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 марта 2023

Геннадій

Адміністратор ресторану, 16 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший Адмінистратор

с 07.2019 по наст. время (4 года 10 месяцев)
Бар-Мідій “Kotelok”, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Организація эфективної роботи кафе;

2.Керівництво персоналом, контроль робочих процесів й дотримання стандартів закладу;

3.Складання планів продаж та контроль їх виконання;

4.Контроль термінів реализаціі готовой продукціі;

5.Спілкування з гостями закладу, отримання зворотнього зв'язку;

6.Делегування роботи адміністраторам;

7.Оформлення необхідних документів та звітності;

8.Підбір персоналу;

9.Проведення інвентарізацій;

10.Логістика необхідних засобів господарських потреб;

11.Контроль роботи за касовою дисципліною;

12.Організація банкетів та званих івентів;

13. Участь у спеційних пропозиціях та сезонному меню;

14.Операційні задачі підприємства;

15.Робота з підрядниками й поставщиками.

Старший-офіціант

с 08.2016 по 06.2019 (2 года 10 месяцев)
Бар-мідій "Kotelok", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5.Навчання нових співробітників, складання графіків виходу співробітників залу;

6. Проведення інвентаризації посуду;

7. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

8. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

с 01.2016 по 08.2016 (7 месяцев)
Чарочна "Тюлька", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Адмінистратор

с 05.2013 по 08.2015 (2 года 3 месяца)
Кафе "Олів'є", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація ефективної роботи кафе;

2.Керівництво персоналом (складання графіків роботи, навчання, контроль робочих процесів та дотримання стандартів закладу);

3.Контроль роботи обладнання та якості страв, що готуються;

4.Контроль термінів реалізації готової продукції;

5.Спілкування з відвідувачами та отримання від них зворотнього зв'язку;

6.Делегування роботи офіціантам;

7.Оформлення необхідних документів та звітності;

8.Підбір персоналу;

9.Проведення інвентаризацій;

10.Логістика необхідних засобів господарських потреб;

11.Касова дисципліна;

12. Організація банкетів та званих івентів.

Офіціант

с 11.2012 по 04.2013 (5 месяцев)
Арт-кафе "Salieri на Дворянській", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду, скатертинами та серветками;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

6. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

с 02.2012 по 10.2012 (8 месяцев)
Кафе "У Карася", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

с 04.2011 по 02.2012 (10 месяцев)
Кафе "Браво", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Офіціант

с 01.2010 по 03.2011 (1 год 2 месяца)
Ресторан "Мершаль", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду, скатертинами та серветками;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

6. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Бармен-офіціант

с 05.2006 по 11.2009 (3 года 6 месяцев)
Бар "Диканька", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів;

2. Контроль за чистотою, станом та комплектністю столових приладів, посуду;

3. Вивчення меню, знання основних та сезонних страв та напоїв, що пропонуються відвідувачам;

4. Консультування відвідувачів щодо особливостей страв та напоїв. Надання допомоги при складанні замовлення;

5. Приготування напоїв, відповідно до стандартів закладу;

6. Подання страв та напоїв, згідно з встановленими правилами обслуговування;

7. Створення у закладі атмосфери гостинності (ставлення до гостей, манера поведінки, зовнішній вигляд).

Дополнительное образование и сертификаты

Інститут професійних технологій/ Адміністратор

2 місяці

Курс лічностного зросту

2 тижня

Знания и навыки

R-Keeper iiko БарБосс

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: