Resume from May 30, 2020 PRO

Галина

Управляючий (готельно-ресторанний менеджмент), спеціаліст по роботі з клієнтами

Employment:
Full-time.
Age:
41 years
City:
Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Управляючий

from 12.2019 to now (4 years 5 months)
Городской рынок еды, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка запуску оновленого формату ресторану.
Підбір персоналу повністю по всім підрозділам ( шеф, кухня, барі, адміністративна складова, технічний персонал тощо)
Планування бюджетів, штатного розкладу, заробітного фонду закладу
Укладення домовленостей та співпраця з різного формату компаніями ( будівельні, охоронні служби, клінінгові компанії.
Участь у створенні ( плідна співпраця з бренд шефами ) меню, розробка абсолютно нового продукту для споживачів
Підготовка концепту ресторану, посадових інструкцій, функціональних обов'язків кожної ланки ( підрозділу) у роботі закладу.
Комунікація з клієнтом та керівництво відділом продажу при запуску проекту доставки "COOK IT"

Директор

from 11.2018 to 12.2019 (1 year 1 month)
Готельно Ресторанний комплекс Аркадія Плаза, Одеса (обслуговування, відпочинок , туризм)

Організація , становлення та контроль роботи комплексу : готель ( 24 номери), ресторан , банкетний зал , літня терасса з басейном , тенісні корти , фітнес центр .

Запуск роботи нового ресторану , відкриття літніх терас , розробка та запуск в роботу меню , підбір та навчання персоналу , співпраця з корпоративними клієнтами , розподіл фінансів ,звітність , бюджет , планування , організація банкетів та святкових мироприємств, конференцій , маркетинг та реклама .

Організація роботи та забезпечення її виконнання усіх підрозділів комплексу .

Зам.директора

from 05.2017 to 10.2018 (1 year 5 months)
Реста, ресторан Риба у Вогні, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Організація, запуск та становлення роботи абсолютно нового закладу.
2. Підбір та навчання персоналу закладу.
3. Проведення інвентаризацій. Закупка та контроль наявності необхідної продукції для роботи закладу.
4. Контроль фінансових затрат, лімітів по бюджету. Ведення фінансових звітів.
5. Ведення робочого табелю персоналу. Контроль та заповнення штатного розкладу.
6. Робота з клієнтами.
7. Контроль рівня продаж.

Адміністратор ресторану

from 05.2016 to 04.2017 (11 months)
Club Hotel M1, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль та робота залу ресторану.
2. Організація та проведення конференцій, бенкетів, виїзних фуршетів
3. Підбір та навчання персоналу.
4. Відкриття та становлення літніх терас.
5. Робота з корпоративними клієнтами.

Адміністратор

from 08.2015 to 04.2016 (8 months)
ресторан "Галушко", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація та контроль роботи персоналу та залу ресторану;
2. Ведення касової дисципліни;
3. Організація та проведення бенкетів;
4. Проведення дитячих майстер-класів;
5. Адміністрування клубу сомельє;
6. Відрядження в курортно-відпочинковому комплексі Буковель;
7. Маркетинг та реклама;

Директор готельно-ресторанного комплексу, адміністратор бенкетного залу

from 07.2010 to 08.2015 (5 years 1 month)
МПП ВКФ Гелікон, Львов (готелі, бенкетні зали)

1. Організація бенкетів, корпоративів та весіль (50- 300 осіб);
2. Співпраця з туристичними фірмами, поселення груп;
3. Організація та контроль роботи готельного комплексу в цілому (50 номерів);
4. Підбір та навчання персоналу;
5. Ведення касової дисципліни;
6. Спілкування з контролюючими органами;
7. Реклама та PR.
8. Проведення інвентаризацій.

Круп"е

from 09.2004 to 05.2010 (5 years 8 months)
club "Split", Львів,Київ, Одеса (Гральний бізнес та розваги)

Education

НТУУ КПІ, та Європейський Університет

Лінгвістика, та менеджмент зовнішньо-економічної діяльності, Київ, Львів
Higher, from 1999 to 2004 (4 years 10 months)

Language proficiencies

  • Turkish — average
  • English — fluent

Additional information

РЕЗЮМЕ
ХАЦЬКО ГАЛИНА БОГДАНІВНА
м. Львів, вул. Масарика 2,кв.18 тел. [open contact info](look above in the "contact info" section) e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section) д.н. 06.09.1982р.

МЕТА
Посада керуючого


ДОСВІД РОБОТИ
Серпень 2015-березень 2016-адміністратор ресторану "Галушко"

Червень 2010 – серпень 2015- Директор ГРК «Гелікон-Запитів»
організація та контроль роботи персоналу
забезпечення ефективної роботи готелю та ресторану,бенкетного залу

Липень 2009 – червень 2010 Адміністратор готелю «Гелікон»
контроль поселення та оплати
забезпечення своєчасної та якісної підготовки номерів

березень 2004 – червень 2009 Круп'є казино корпорації ”Split”
робота в розважальних комплексах Києва, Одеси та
Львова
досвід роботи наставника у підготовці молодих
спеціалістів

квітень 2003 – перекладач на з'їзді міністрів охорони
навколишнього середовища


ОСВІТА
1999 – 2004 – Київський Національний Університет України «КПІ», факультет лінгвістики
Грудень 2003 – березень 2004 – школа круп'є “Split”
2007 – 2009 – Європейський Університет, факультет економіки та менеджменту

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ
Windows, MS Office, Internet – користувач
організація урочистих заходів,
досвід вирішення конфліктних ситуацій, спілкування з корпоративними клієнтами



ЗНАННЯ МОВ

англійська, російська вільно, українська рідна

ІНШЕ

Без шкідливих звичок, комунікабельна, відповідальна,наполеглива, стресостійка, цілеспрямована, є посвідчення водія.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: