Resume from April 29, 2024 PRO

Андрій

Бухгалтер (супровід ФОП), економіст, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City of residence:
Novhorod-Siverskyi
Ready to work:
Khmelnytskyi, Kyiv, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний економіст

from 06.2021 to now (2 years 11 months)
ПП "Н.-Сіверські АІ", Новгород-Сіверський (Сільське господарство, агробізнес)

Проведення розрахунків (калькуляцій) собівартості продукції, наданих послуг, розцінок заробітної плати, проєктів бюджету підприємства, подання статистичної звітності. Складання договорів і оформлення пакетів документів з контрагентами по виконаних роботах та наданих послугам, контроль за обсягом виконаних послуг. Контроль за відображенням в бухгалтерському обліку списання ПММ, замовлення ПММ для паливних карток, контроль за використанням ПММ, перевірка відпрацьованих площ в розрізі відповідної техніки.Підготовка документів за ФОПів-підрядників.Підготовка пакетів документів для розблокування ПН. Листування та спілкування з органами місцевої влади та інших державних установ.

Заступник головного бухгалтера

from 04.2015 to 06.2021 (6 years 2 months)
ПрАТ "Новгород-Сіверський сирзавод", Новгород-Сіверський (Харчова промисловість)

Нарахування заробітної плати, подача статистичної звітності, звітів по ЄСВ, 1ДФ, перевірка рапортів виробництва, оприбуткування запасів, товарів / послуг, МШП, складання і оформлення первинної документації по списанню, проведення звірок взаєморозрахунків з покупцями. Ведення кадрового обліку. Проведення бухгалтерських операцій з перерахунку собівартості виробництва та закриття рахунків звітного періоду. Із досягнень: за 3 роки роботи був підвищений з бухгалтера до заступника головного бухгалтера.

Головний державний податковий інспектор-ревізор з ПДВ

from 07.2010 to 04.2015 (4 years 9 months)
Державна податкова служба, Новгород-Сіверський (Державні організації)

Контроль та перевірка поданої звітності, проведення виїзних перевірок, котроль сплати податків, написання актів перевірок, листування з платниками.

Education

Національний університет державної податкової служби України

Облік і аудит, Ірпінь
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

Knowledge and skills

Кабінет платника M.E.Doc MS Office Парус 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк MS Excel Ведення кадрового обліку Комунікабельність Ведення первинної бухгалтерської документації

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Комунікабельний, швидко вчуся новому, люблю відкривати щось нове для себе, нестандартна ситуація для мене-це можливість відкирити для себе щось нове, уважний до деталей, відповідальний, без шкідливих звичок. Одружений, маю дві доньки. Є досвід ведення кадрового обліку, складання договорів з контрагентами, листування з виконавчими та іншими державними органами, досвід проходження перевірок з податкової, держпраці, фонду соц.страхування. Бажано можливість бронювання від мобілізації. Готовий розглянути переїзд за місцем Досвід ведення ФОП з ПРРО.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: