Resume from June 5, 2008

Владимир

Начальник отдела продаж

Employment:
Full-time.
Age:
55 years
City:
Cherkasy

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Р Е З Ю М Е

Короленко Володимир Юрійович 28.10.1968 року народження, проживає м. Золотоноша Черкаської області вул. Гайдамаки 2.
Одружений, син 2001 року народження.
Машина власна є. Категорія В, С . Стаж за кермом більше 14 років.
Дружина в декретній відпустці. Батьки пенсіонери.
Шкідливих звичок не маю.
Освіта вища. В 1995 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства (зараз перейменований на Український державний технологічний університет), спеціальність економіка підприємства, кваліфікація економіст.
Трудовий стаж :
- 1993-2002 Золотоніська об”єднана податкова інспекція працював на посадах ст. інспектор ревізор відділу податкових розслідувань, ст. Інспектор ревізор відділу аудиту та оподаткування фізичних осіб, останні роки начальник відділу оподаткування фізичних осіб в підпорядкуванні 11 осіб. Перейшов на іншу роботу по переводу, по причині невідповідності оплати відповідно до виконуваної роботи.
-2002-2007 ОАО „Золотоніська ПКФ” – начальник відділу комерційної роботи та економічного аналізу, основні обов”язки - збут продукції, опт, роздріб, проведення переговорів, маркетингові дослідження, аналітика, логістика, рекламні акції, контроль фінансових потоків в межах своєї компетенції, впровадження у виробництво нових ліквідних продуктів і т.п. Здійснення операцій у сфері ЗЕД (зовнішньо економічна діяльність) акредитований у місцевій митниці.
У прямому підпорядкуванні 3 менеджера, два комірника, продавець-касир фірмового магазину, працівники складів готової продукції. Всі записи в трудовій є.

Знання ПК та відповідних програм у відсотках. 1 С – бухгалтерія в форматі роботи відділу збуту, постачання, аналітики, контроля складів, фінансів і т.п. – 100%. Word, Exel, Power Point, поштові програми Outlook Express, The Bat, програма для роботи з інтернетом
Internet Explorer, інші – 95% . В цілому знання ПК та необхідного для роботи програмного забезпечення суттєво вище середнього.

На протязі останніх десяти років займав керуючі посади, маю вагомий досвід у спілкування з різними категоріями людей, відповідні організаторські здібності, комунікабельний, займався безпосереднім кадровим відбором спеціалістів у відділи які очолював в свій час. Проводив навчання відібраних спеціалістів відповідно до специфіки роботи ( 1С , проведення переговорів, аналітичні знання, планування, оптові та активні продажі і т.п.) Є достатній досвід робот з митними органами (експорт, імпорт). У свій час (державна служба) співпрацював з іншими контролюючими органами в деякій мірі знайомий з методами роботи таких організацій.

Причина пошуку іншої роботи.
Більше чим я досяг на останньому місці роботи, досягти практично неможливо по об”єктивним причинам, як у розрізі кар”єрного зросту так і у розрізі оплати. Придбаний досвід та навики дають можливість думати, що можна мати перспективу як у кар”єрі так і в інших „номінаціях”.

Мета. Знайти роботу за спеціальністю з відповідною оплатою.
Мій мобільний [open contact info](look above in the "contact info" section)


Рекомендації можна отримать :
Шиш Микола Іванович – заступник начальника Чорнобаївської державної податкової інспекції телефони моб. [open contact info](look above in the "contact info" section) роб. 59661 ;

ЧП Данюк Олександр Миколайович – власник мережі магазинів „Прем”єр” та супермаркета „Прем”єр Плаза” моб. [open contact info](look above in the "contact info" section) роб.

Чорний Валерій Костянтинович – директор ТОВ „Агроінвест – 2005”
Моб. [open contact info](look above in the "contact info" section) роб. 2-91-83

Балакальчук Тетяна Вікторівна – начальник лабораторії ВАТ „Золотоніська ПКФ”
моб. [open contact info](look above in the "contact info" section) роб. 53377

Заточній Василь Федорович- заступник начальника торгового відділу СТОВ „Перспектива” моб. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: