Resume from January 18, 2013

Станислав

Руководитель, 6 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
39 years
City:
Boryspil

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Мазур Станіслав В’ячеславович
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 22.03.1985

Професійний досвід
09.2012 – 12.2012 – ТОВ «Універсал Транзит Оіл».
Посада: Начальник дільниці. Інспектор служби безпеки Київської філії.
Обов’язки: контроль роботи шести АЗС, підбір персоналу, планування та організація робочого процесу, підготовка об’єктів до перевірки податковою, пожежною, санітарною та екологічною інспекціями. Контроль та перевірка поточної документації. Комплексна перевірка об’єктів Київської філії, з метою виявлення та усунення недоліків та порушень з боку персоналу АЗС.
Досягнення: В ході перевірок роботи АЗС Київської філії було виявлено недоліки в роботі персоналу. За моєю ініціативою було проведено додаткове навчання з метою підвищення кваліфікації працівників. Під час перевірки контрольно-ревізійною групою з головного офісу (м. Дніпропетровськ), підпорядкованими мені об’єктами, було показано високий результат по Київській філії.

05.2011 – 08.2012 – ТОВ «Універсал Транзит Оіл».
Посада: Оператор АЗС 4-го розряду (Старший зміни).
Обов’язки: контроль роботи працівників під час моєї зміни, прийом палива, інкасація грошей, ведення поточної документації, планування щомісячних графіків роботи.

12.2010 – 04.2011р. – ТОВ «Олл Ленд Плюс».
Посада: Менеджер з продажу.
Обов’язки: активний пошук клієнтів, проведення переговорів, укладання договорів, підготовка тендерної документації, участь у тендерних торгах, планування цінової політики компанії, проектування індивідуальних замовлень в програмі «PRO100», контроль відгрузки та доставки товару клієнту.

10.2008 – 11.2010р. – ТОВ «Квадрат Галерея Європейська площа».
Посада: Менеджер з продажу та по роботі з VIP-клієнтами, відділ «On Triad» HoReСa.
Обов’язки: робота з ресторанами, готелями, пабами та нічними клубами, що знаходяться в центрі Києва. Проведення переговорів з клієнтами, укладання договорів, планування витрат рекламної продукції, визначення місця установки та типу реклами, просування товару та розширення бази клієнтів, контроль логістичної служби та дебіторської заборгованості.


07.2008 – 10.2008 – ТОВ «Квадрат Галерея Європейська площа».
Посада: помічник менеджера відділу «Off Triad».
Обов’язки: прийом замовлень та їх поставка в мережі супермаркетів Києва, а також по всій Україні в мережу «METRO Cash and Carry Ukraine».


Професійні навички
Володіння мовами:
Українська – вільно володію, російська – вільно володію, англійська – базовий рівень.
Комп’ютерні навички:
впевнений користувач ПК, MS Office (Word, Excel, Visio, Power Point), PRO100, 1С.

Освіта

2009р. – Міжнародний Соломонів університет, факультет «Економіка і підприємництво», спеціальність «Маркетинг», диплом спеціаліста.
2008р. – Міжнародний Соломонів університет, факультет «Економіка і підприємництво», спеціальність «Маркетинг», диплом бакалавра.



Додаткова інформаціяОдружений.
Водійське посвідчення категорії «В» (водійський стаж 6 років).
Особисті якості: Відповідальний, самоорганізований, уважний, комунікабельний, цілеспрямований, швидко знаходжу спільну мову з іншими людьми, швидко реагую на ситуацію, вмію мислити нестандартно, вмію працювати в колективі, швидко навчаюсь новому, працюю на результат, прагну до успіху і не зупиняюсь на досягнутому.

Similar candidates

All similar candidates