Resume from June 22, 2023 PRO

Ольга

Керуючий рестораном

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуюча рестораном

from 08.2019 to 05.2022 (2 years 9 months)
" ЧЕРНОМОРКА", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З серпня 2019 працювала два місяці Адміністратором, далі стала Заступником керуючої двух ресторанів мережі " Черноморка" ( кількість персоналу 120 людей), далі- Заступником керуючої трьох ресторанів мережі ( кількість персоналу 180 людей).
З лютого 2022 стала Керуючою ресторану ( кількість персоналу 60 людей)

. Відкриття ресторану з нуля
. Підбір, навчання, координація роботи персоналу
. Мотиваційні програми
. Контроль дотримання стандартів в сервісі
. Створювала платформи ( таблиці) для оцінки і статистики проведення різних маркетонгових акцій для всієї мережі
. Планування, бюджетування, аналіз, планових показників
. Контроль технічних і санітарних норм

Менеджер ресторану

from 06.2018 to 12.2018 (6 months)
Ресторан ' Beerжа', Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Контроль роботи підрозділів ресторану
2. Навчання, координація роботи персоналу , дотримання стандартів сервісу.
3.Проведення співбесід та підбір персоналу
4. Контроль раціонального використання матеріалів, фінансових і трудових ресурсів
5. Оцінка результатів роботи ресторану, виконання плану і поставленних задач
6. Складання чек- листів для посадових обов"язків персоналу, графіки роботи
7. Контроль документації

Адміністратор- касир

from 08.2015 to 04.2018 (2 years 8 months)
Какао Блюз, Київ (Громацьке харчування)

. Відкриття ресторану
. Контроль чистоти і порядку в залі
. Зустріч гостей
. Складання графіка роботи офіціантів
. Контроль роботи офіціантів
. Розрахунок гостей
. Касовая дисципліна
. Заявка продукції як на бар так і на кухню
. Робота з документацією, звіти, інвентаризації
. Вирішування конфліктних ситуацій

Адміністратор- касир

from 03.2015 to 08.2015 (5 months)
"Какао", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

. Відкриття ресторану
. Контроль чистоти і порядку в залі
. Зустріч гостей
. Складання графіка роботи офіціантів
. Контроль роботи офіціантів
. Розрахунок гостей
. Касовая дисципліна
. Заявка продукції як на бар так і на кухню
. Робота з документацією, звіти, інвентаризації
. Вирішування конфліктних ситуацій

Адміністратор торгового залу ,товарознавець

from 03.2015 to 09.2015 (6 months)
ВОГ РИТЕЙЛ "WOG" (http://wog.ua), Київ (Роздрібна торгівля)

. Підбір асортименту товару
. Організація і контроль управління товрними потоками в мазазині ( на АЗС)
. Планування, розподіл і контроль переміщення товарних запасів
. Робота з поставщиками
. Організація технології викладки товару
. Знання всього асортименту
. Організація і контроль підготовки і аналізу звітів по магазину
. Аналіз попиту і продаж товару
. Контроль роботи операторів
. Порядок і чистота в залі АЗС

Бармен ,офіціант

from 11.2014 to 01.2015 (2 months)
Ресторан "Fresco", Казахстан г.Алматы (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з нуля.

Адміністратор/ бармен/ касир

from 10.2007 to 11.2014 (7 years 1 month)
Кафе-бар "Шансон", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

ВМУРоЛ "Україна"

Інженерних технологій. Дизайн інтер'єру та реклами, Київ
Higher, from 2004 to 2007 (3 years)

Additional education and certificates

Учбовий центр "Успіх" Школа Бухгалтерії

2015 ,3 місяця

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office R-Keeper iiko

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Чесність, сумлінність, відповідальність, стресостійкість, прагнення навчатись новому.
Вміння працювати як в команді так і індивідуально.
Цілеспрямованість.
Активність.
Високі комунікативні навички.
Грамотність.
Пунктуальність.
Творчі здібності в потрібних задачах.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: