Resume from October 25, 2019

Мирослава

Менеджер по роботі з клієнтами, керівник відділу, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City of residence:
Mukachevo
Ready to work:
Kyiv, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач канцелярії

from 07.2011 to 10.2012 (1 year 3 months)
ДП Санаторій "Карпати" (лікувально-оздоровчий комплекс)

З липня 2010р. працювала в ДП «Клінічний сан. Карпати» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» прийнята на посаду - Завідувач канцелярії.

Education

Київський Національний університет ім. Драгоманова

Менеджер туристичної індустрії, м.Київ
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 8 months)

У 2013р. закінчила Київський Національний університет ім. Драгоманова і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Туризмознавство» та здобула кваліфікацію магістра туризму;менеджера з туризму.

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • German — beginner
  • English — beginner

Additional information

РЕЗЮМЕ
Русин Мирослава Михайлівна
12.08.1991р.н.
Незаміжня; м∕т. [open contact info](look above in the "contact info" section).)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта
2011 році закінчила Свалявський професійно-будівельний ліцей отримала диплом за професією обліковець з реєстрації бухгалтерських даних та оператор комп’ютерного набору.
2012рік закінчила Київський Національний університет ім. Драгоманова отримала, базову вищу освіту за напрямком підготовки «Туризм» та здобула кваліфікацію бакалавра туризму - менеджера з туризму.
У 2013р. закінчила Київський Національний університет ім. Драгоманова отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Туризмознавство» та здобула кваліфікацію магістра туризму;менеджера з туризму.
Професійний досвід
З листопада 2008 р. працювала у відділі кадрів (секретарем) Жденіївськеого дочірнього підприємства лікувально оздоровчого комплексу "Форель"
З липня 2010р. працювала в дочірньому підприємстві «Клінічний санаторій Карпати» закритого акціонерного товариства «Укрпрофоздоровниця» на посаді - завідувача канцелярії.
З липня 2012р. працювала в Воловецькому районному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, на посаді– фахівець із соціальної роботи.
У 2012 році отримала посвідчення про підвищення кваліфікації і пройшла навчання на теми: «Попередження насильства в сім'ї», "соціальний супровід сімей,які опинилися в складних сімейних обставинах" в Закарпатському обласному центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
З січня 2014р. працювала помічником адміністративного директора Всеукраинської громадської організації «Цирковий союз Кобзова» (ВОО «ЦСК»).
З липня 2015р. працювала в туристично здоровчому комплексі "Belle Royalle" на посаді старший адміністратор.


Навики та вміння:
Навики роботи з комп'ютером.Excel,Word ; програма "Парус". Вільно володію українською та російською мовами,початковий рівень володіння англійською мовою.

Працьовита,комунікабельна, виконавча,дисциплінована,наполеглива. Вмію взаємодіяти в колективі,готова навчатися. До кримінальної відповідальності не притягалася.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: