Resume from December 6, 2019

Инна

Адміністратор, менеджер ресторану

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Администратор ресторана

from 08.2013 to now (10 years 9 months)
отельно-ресторанный комплекс "Софиевский Посад", Софиевская Борщаговка (сфера отельно-ресторанного бизнеса)

-организация работы ресторана
-управление подразделением
-обучение персонала
-составление графиков, рабочих табелей
-ведение материальной базы и проведение инвентаризации
-ведение клиентской базы
-участие в разработке маркетинговых программ и их реализация
-контроль соблюдения внутренних правил заведения
-контроль качества сервиса и обслуживания
-контроль приема заявок на банкетные мероприятия
-сопровождение банкетных мероприятий с полным контролем и организацией обслуживания
-расчет банкетной сметы
-ежедневный финансовый отчет и ведение кассы
-ежемесячный отчет работы ресторана
-работа с поставщиками
-взаимодействие с шеф-поваром в разработке новых позиций в меню
-итд

менеджер-адміністратор

from 03.2008 to 02.2013 (4 years 11 months)
ресторан "Хата Рибака", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- практичне знання технологічного процесу приготування страв
- робота з технологічною документацією(технологічні та калькуляційні карти)
-робота зі звітною документацією
- знання сервісу та стандартів обслуговування в закладах ресторанного типу
- організація роботи обслуговуючого персоналу
- організація бенкетних заходів та додаткових послуг
- робота з компаніями-посередниками (івент-компаніі, тур-агенства)
- робота з постійними гостями та робота над набуттям потенційних
- робота з клієнтською базою даних
- навики управління персоналом (близько 30-40 осіб підлеглих)

Education

Київський національний торгвельно-економічний університет

«Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс»(інженер -технолог харчової промисловості), Київ
Higher, from 2006 to 2010 (4 years 1 month)

Стаття у науковому виданні вищого навчального закладу (Київський Національний Торгівельно-
Економічний університет): «Технологія страв з використанням молекулярної гастрономії»

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

English — average

Additional information

Особисті якості:
- прагнення до нових знань і навичок в професійній діяльності
- лідерські якості
- відповідальність
- здатність до самонавчання
- комунікабельність
- дипломатичність
- стриманість
- вміння співпрацювати у великому колективі
Додаткова інформація:
- користувач ПК
-англійська-розмовний рівень,українська та російська-вільна

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: