Resume from June 8, 2023 PRO

Андрій

Шеф-кухар, кухар в сім'ю, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
34 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 07.2018 to now (5 years 10 months)
1+1 Media, Dinner"s, Київ (сфера обслуговування)

Розробка меню
Приготування блюд
Меню та обслуговування VIP-бенкетів та заходів
Розробка мотиваційних мір для персоналу

Шеф-кухар

from 09.2017 to 07.2018 (10 months)
Большой Лебовски, Тбілісі (сфера послуг)

Відкриття ресторану з "0" в Грузії, місто Тбілісі. Закупка обладнання та інвентарю. Пошук постачальників. Розробка меню, підбір та навчання персоналу.

Шеф-кухар

from 07.2017 to now (6 years 10 months)
1+1 Media, Diners, Київ (ЗМІ, медіа)

Розробка меню
Приготування блюд
Меню та обслуговування VIP-бенкетів та заходів
Розробка мотиваційних мір для персоналу

Шеф-кухар

from 07.2016 to now (7 years 10 months)
Двір Голосіївський, Київ (сфера послуг)

Ресторан на 450 посадочних місць. Підбір та навчання персоналу. Прийом та заказ продукції. Організація та контроль робочого процесу. Складання техкарт. Робота з Jumbo Grill

Шеф-кухар

from 04.2014 to 07.2016 (2 years 3 months)
Готельно-ресторанний комплекс "Колиба хаус", Киев (сфера обслуговування)

Ресторанно-готельний комплекс з трьома залами на 260 посадочних місць, 22 номери готелю, 2 VIP котеджа, конференц-зал на 160 місць, а також 14 альтанок. Досвід работи з великою кількістю бенкетів та фуршетів. Створення меню, сезонних меню, калькуляційних карт. Контроль закупки, підбір та контроль персоналу.

Cу-шеф

from 02.2012 to 03.2014 (2 years 1 month)
Ресторан "Дежавю", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих страв, контроль видачі

Старший повар

from 12.2011 to 02.2012 (2 months)
Посольство Сполучених Штатів Америки, Киев (посольство)

Кухар холодного процесу

from 09.2010 to 12.2011 (1 year 3 months)
Ресторанно-готельний комплекс "Колиба Хаус", Киев (готельно-рестораннийй бізнес)

Приготування холодних закусок , страв, копченостей ( була своя коптильня).

Кухар гарячого процесу

from 10.2007 to 09.2010 (2 years 11 months)
Ресторан "Гетьман Клаб", Чернигов (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Чернігівський комерційний технікум

Технік-технолог харчової промисловості, Чернігів
Specialized secondary, from 2010 to 2012 (2 years)

с 09.2006 по 06.2009
черниговский коммерческий техникум, техник-технолог пищевой промышленности, Чернигов

Чернігівський центр професійно-технічної освіти

Чернігів
Secondary, from 2007 to 2010 (3 years)

Повар 5 розряду, кондитер 4 розряду

Knowledge and skills

Знание украинской, европейской, итальянской кухонь, мангал меню. Опыт работы на выездных мероприятиях, частных закрытых вечеринка

References

Басмаджан Георгій, Заугольний Володимир

Басмаджан Георгій, Заугольний Володимир

Бренд-шеф

Contact details are hidden

Additional information

Досвід роботи з українською, французькою, італійською та європейською кухнями.

Зайняв III місце на конкурсі кухарів II INTERNATIONAL CULINARY FESTIVAL Best Cook Fest 2016, в категорії "Національна кухня".

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: