Resume from July 13, 2019 PRO

Олексій

Бізнес-партнер, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний експерт продажів малого бізнесу

from 05.2014 to now (10 years)
АТ Райффайзен Банк Аваль (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на обслуговування (РКО, валюта). Продаж банківських продуктів клієнтам малого бізнесу (кредити, депозити, зарплатні проекти, еквайринг, документарні операції, факторинг). Проведення комплексного фінансового аналізу. Телефонні продажі, зустрічі з клієнтами та презентація банківських продуктів.

Заступник директора

from 10.2013 to 06.2014 (8 months)
ТОВ Північрудпром, Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виконання доручень керівника, організація документообігу, складання договорів, налагодження контактів з партнерами та державними організаціями, відрядження. Пошук з клієнтів та постачальників. Впровадження інформаційних технологій, забезпечення безперебійної роботи комп'ютерної та оргтехніки, роботи комунікаційного обладнання. Введення інформації до інформаційних систем та баз даних.

Менеджер по обслуговуванню корпоративних клієнтів

from 10.2011 to 11.2013 (2 years 1 month)
ПАТ "Енергобанк" (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування юридичних осіб та приватних підприємців. Фінансовий аналіз та підготовка кредитних заявок. Оформлення документарних операцій. Додаткові напрямки роботи супроводження та кредитування фізичних осіб, претензійно-позовна робота.

Персональний фінансовий консультант

from 08.2011 to 09.2011 (1 month)
АТ Укрсиббанк (Фінанси, банки, страхування)

Продаж всього комплексу банківських продуктів. Залучення та обслуговування фізичних та юридичних осіб, в тому числі VIP-клієнтів. Продаж страхових продуктів. Фінансовий аналіз юридичних осіб та підприємців написання кредитних заявок.

Начальник відділу по роботі з банківськими установами

from 12.2008 to 08.2011 (2 years 8 months)
АТ "Українська Пожежно-Страхова Компанія" (Фінанси, банки, страхування)

Робота з комерційними банками в сфері страхування заставного майна за договорами співпраці. Активний продаж страхових продуктів, залучення нових клієнтів. Відповідальний за банківське страхування по договорам співпраці з АТ "Райффайзен Банк Аваль".

Головний експерт відділу продаж малого та середнього бізнесу

from 06.2005 to 12.2008 (3 years 6 months)
АТ "Райффайзен Банк Аваль" (Фінанси, банки, страхування)

2005-2006 рр. Головний економіст відділу мікрокредитування: Робота в кредитному відділі: кредитування за напрямками співпраці з Німецько-Українським Фондом та Європейським Банком Реконструкцій та Розвитку.
2006-2007 рр. Головний економіст відділу підтримки продаж банківських продуктів. Укладання договорів, документарні операції, інформаційна підтримка з продажу банківських продуктів для малого та середнього бізнесу.
2007-2008 рр. Головний експерт відділу продаж банківських продуктів: Продаж банківських продуктів. Зустрічі з клієнтами. Фінансово-економічний аналіз. Діяльність по просуванню банківських продуктів (реклама та маркетинг). Маю сертифікат "Райффайзен банк Аваль" - обслуговування найвищої якості, сертифікат на право написання кредитних заявок понад 100 тис. євро.

Education

Київський Національний Економічний Університет ім. В. Гетьмана

Банківський менеджмент, Київ
Higher, from 2007 to 2009 (2 years 2 months)

Київський Національний Університет ім. В.Гетьмана, Центр магістерської підготовки, факультет: Банківська справа, спеціальність: Банківський менеджмент. Диплом магістра з відзнакою.

Житомирський державний технологічний університет

Економіка підприємств, Житомир
Higher, from 2000 to 2005 (4 years 9 months)

Спеціальність: менеджмент організацій. Диплом магістра з відзнакою.

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

English — average

Additional information

Закінчив військову кафедру, маю звання лейтенанта запасу ЗСУ. Знання англійської – базовий рівень. Базові знання законодавства України. Володіння комп’ютерною технікою та програмним забезпеченням на рівні просунутого користувача. Маю посвідчення водія – категорія «В». Пройшов додаткові курси та семінари підвищення кваліфікації. Постійно підвищую кваліфікаційний рівень.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates