Resume from November 27, 2017 PRO

Руслан

Електрик

Employment:
Part-time.
Age:
40 years
City:
Nizhyn

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

інженер- електрик

from 05.2001 to now (23 years)
Ніжинський агротехнічний інститут, Ніжин (Освіта, наука)

2001-2005р.- електрик та лаборант в агроінституті;2006- 2007р.- ЗАТ"КиївстарGSM"- електромонтер, АФУ, висотні роботи та виконроб;з 2007-2013р.- інженер- електрик та за сумісництвом викладач електротехнічних дисциплін в агроінституті; 2013р.- викладач електротехнічних дисциплін.

Education

Ніжинський агротехнічний інститут

"Електрифікації та автоматизації с.г." інженер-електрик, Ніжин
Higher, from 2000 to 2007 (6 years 9 months)

В грудні 2013р. закінчую другу вищу освіту в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Диплом- магістр,спеціальність- викладач електротехнічних дисциплін.

Knowledge and skills

Користувач ПК Ремонт авто

Additional information

Одружений. Маю власний легковий автомобіль. Шукаю додаткову роботу за сумісництвом. Можу працювати в будь-якому направленні енергетики та автоматики. Також займаюся ремонтом електрообладнання автомобілів та с.г. техніки. Маю 4 групу допуску до електроустановок напругою до 1000В; посвідчення відповідального за газове господарство промислових котлів та пальників; посвідчення "Безпечне виконання висотних робіт". Був відзначений міськими, районними, та обласними грамотами.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: