Resume from April 8, 2022

Валерій

Технолог ковбасного виробництва

Employment:
Full-time.
Age:
52 years
City of residence:
Kamianets-Podilskyi
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Kamianets-Podilskyi, Kyiv, Remote, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

ПДАТУ

Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві. Спеціальність: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, Каменец-Подольский
Higher, from 2016 to 2017 (9 months)

Additional information

Шейко Валерій Анатолійович

Ціль: Менеджер-технолог

Бажаний рівень оплата за домовленістю
Дата та місце народження: 1 червня 1971 рік с. Дашківці
Сімейний стан: одружений
Адреса: м. Кам’янець-Подільський
Телефон мобільний: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:

1988 – 1993 р.н Кам’янець-Подільський Сільськогосподарський Інститут, ветеринарний факультет. Спеціальність – лікар ветеринарної медицини.

Додаткова освіта.
Курси Державної Митної Служби України 1993-1994 р.н.

Досвід роботи:

1993-1999 р. Державна Митна Служба України.
1999-2000р. Начальник абонентського відділу.
2001-2003р. Фаршозмішувач на м’ясокомбінаті «Регіон Продукт» м. Київ.
2003-2006р. Власник і головний технолог ковбасного цеху «ВІД». Чернівецька область смт. Сокиряни. У підпорядкуванні 6 чоловік.
- ведення вхідної і вихідної документації;
- контролювання технологічного процесу;
- виготовлення сирокопченої ковбаси без клімат-камер.
2006-2011р. Хмельницька область м. Кам'янець-Подільський ЗС ЛТД ДП Деметра. Посада - головний технолог ковбасного цеху. У підпорядкуванні - 12 чоловік.
- виготовлення м'ясо-ковбасної продукції за ДСТУ;
- виготовлення бастурми.
2012-2013р, Вінницька область м. Гайсен, Гайсенський мясокомбінат. Посада - начальник ковбасного цеху, технолог. У підпорядкуванні -18 чоловік.
- підвищення якості продукції;
- зниження термовтрат;
- впровадження нових рецептур для збільшення товарного асортименту.
2013-2014р. Хмельницька область м. Кам'янець-Подільський ПП "Полуботкін". Посада - головний технолог. У підпорядкуванні 32 працівники (один цех - виготовлення делікатесної групи, другий - виготовлення ковбасних виробів).
2014р. Закарпатська область Хустський район с. Нижнє Селище. Забезпечення виробничим устаткуванням та запуск виробництва згідно вимог ХАССП.
2014-2016р. м. Івано-Франківськ ПП "Федик" Посада - головний технолог. У підпорядкуванні 12 чоловік.
- доукомплектація цеху;
- удосконалення традиційно-екологічних камер "на дровах"
2016р. травень Таджикістан м. Душанбе ПП "Gafur".
- виготовлення халяльної групи ковбас, бастурми, делікатесної групи.
2017р. - головний технолог OOO "SAXOVAT BROYLER", Узбекистан.
- виготовлення халяльної групи ковбас, делікатесної групи з м'яса птиці.

Знання мов
Українська – володію досконало; російська – вільно;

Права водія категорії В.

Особисті якості:

Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: