Resume from December 12, 2017 PRO

Даниил

Администратор, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Chernihiv

Contact information

The job seeker has entered a email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заместитель по общим вопросам

from 04.1994 to now (30 years)
Шарашкина Контора, Палета Земля (Могу копать, могу не копать...)

Век живи, век учись, а дураком помрешь.

Education

Черниговский институт имени Героев Крут (МАУП)

Ип, Одесса
Higher, from 2010 to 2012 (1 year 8 months)

Здійснення зовнішньоекономічної діяльності підприємством, випуск продукції, яка була б конкурентоспроможною на зарубіжних ринках, залежить не тільки від технічного оснащення підприємства, наявності сучасних технологій, чітко поставленої системи контролю якості продукції, маркетингових досліджень ринкового середовища та послідовного впровадження концепції просування товарів на зарубіжні ринки, а й від кваліфікації співробітників підприємства, ефективного управління персоналом. Управління персоналом набуває дедалі більшого значення як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства, досягнення успіху у реалізації його стратегії розвитку.

Управління персоналом можна визначити як діяльність, що спрямована на досягнення найефективнішого використання працівників для досягнення цілей підприємства та особистісних цілей. Перші, традиційно, пов'язуються з забезпеченням ефективності підприємства. Причому ефективність іноді розуміється у вузькому значенні — як отримання максимального прибутку. Однак дедалі частіше ефективність розглядається не тільки в економічному плані — як економічність, якість, продуктивність, нововведення, прибуток, а і в більш широкому контексті й пов'язується з такими поняттями особистісного, психологічного плану, як задоволеність співробітників своєю працею, участю у трудовому колективі підприємства, високий рівень самооцінки колективу, мотивація персоналу до ефективної праці.


Знаходження управління персоналом
Розвивається в трьох напрямах:

більше розвивається на практиці;(як практична діяльність)
є індивідуально зорієнтованим на працівника, як особистість і надає послуги по задоволенню потреби;
зорієнтований на майбутнє.(вписується у стратегію організації)
Як сфера практичної діяльності УП- це система взаємозв'язаних організаційно-економічних заходів по створенню умов для нормального функціонування, розвитку ефективного використовування кадрового потенціалу організації.

Управління персоналом стоїть у центрі управління організації. Управління організації стоїть в управлінні бізнесом. (схема «Знаходження управління персоналом»)

Предметом менеджменту персоналу є управління працівниками у процесі виробництва з точки зору найбільш повного та ефективного використання їх потенціалу. Основною метою менеджменту персоналу є поєднання ефективного навчання персоналу, підвищення кваліфікації та стимулювання його до високоефективної праці. Для досягнення цієї мети, насамперед, потрібно чітко з'ясувати особливості управлінської праці.

Additional education and certificates

Учебный центр специалистов морского транспорта (Одесса)

4,5 месяца (Матрос 2 класса)

Language proficiencies

  • Polish — average
  • English — beginner

References

Danuuji

Danuuji

Derektop, Vsesvit

Contact details are hidden

Additional information

Отслужил службу (срочку) в ВСУ с ноября 2012 по октябрь 2013.

Специалист Отдела Досудебного Взыскания.
Обязанности:
• осуществление мероприятий по работе проблемной задолженностью по кредитам физических лиц, в т.ч. малому и среднему бизнесу;

• осуществление выездных мероприятий по месту фактического проживания, работы заемщика, поручителя или по месту нахождения залогового имущества.

Порядочность.

Дисциплинированность.

Без вредных привычек.

По душе работа с людьми.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: