Володимир
Директор ресторану
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 37 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2223883
Work experience
Директор ресторану, управління по франчайзінгу
from 05.2022 to now
(2 years)
ТОВ"НІНОНАНО", Креветочна "Юність", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний директор
from 01.2021 to 02.2022
(1 year 1 month)
ТОВ «La Famiglia Catering», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий рестораном - власник бізнесу(франчайзинг)
from 04.2017 to 02.2021
(3 years 10 months)
ТОВ Дячук "Файна Фамілія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Засновник-директор
from 05.2015 to now
(9 years)
ТОВ «Дячук», інтернет магазин промислової техніки, Київ (Роздрібна торгівля)
Директор ресторану
from 01.2015 to 03.2017
(2 years 2 months)
ТОВ «Ронд-2010» Ресторан «Олива», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
from 01.2010 to 02.2014
(4 years 1 month)
ТОВ «Росінтер Україна» Ресторан «Планета Суші», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник керуючого ресторану
from 01.2008 to 01.2010
(2 years)
ТОВ «Росінтер Україна» Ресторани «Планета Суші», «il Patio», «Friday's», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
досвід роботи у всіх концепціях
+бар-менеджер (італійської та японської кухні).
Бармен-касир, офіціант
from 01.2006 to 01.2008
(2 years)
ТОВ «Росінтер Україна», ресторани «Планета Суші», «il Patio», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Education
НТУУ КПІ
ФЕА, системи управління та розповсюдження електроенергії, Київ
Higher, from 2004 to 2012 (8 years)
інженер - кібернетик
Additional education and certificates
Курс ІП 'СЖС Україна' (Київ)Розробка та впровадження системи НACCP на підприємствах ресторанного бізнесу
2012
Курс Програма навчання «Керуючий рестораном» (Росінтер м. Москва)
2010
Закордонні поїздки:(Грузія,Франція,Італія,Іспанія,Німеччина,Нідерланди..)навчання та обмін досвіду у сфері ресторанного бізнесу
2016-2019
Курс "Програма навчання «Власник бізнесу»" (бізнес школа)
2010-2015
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — fluent
References
Ніколаєва Юлія
Additional information
• антикризове управління.
• забезпечення виконання плану товарообігу відповідно до затвердженого бюджету ресторану
• вирішення всіх оперативних питань, пов'язаних із взаємодією з керуючими органами.
• контроль Food Cost, дотримання Food safety
• аналіз; мінімізація та оптимізація витрат.
• підбір, підготовка та навчання керівного персоналу.
• планування маркетингових та рекламних заходів.
• підбір персоналу, кадрове діловодство, мотивація персоналу;
• відбір постачальників та контроль якості продукції;
• створення меню з урахуванням спрямованості кухні;
• успішне керування персоналом від 120 осіб;
• навички ведення переговорів, володіння етикою ділового спілкування та листування;
• участь у забезпеченні збільшення товарообігу та рентабельності;
• уміння організовувати ефективні комунікації між підрозділами,
• вміння працювати в команді відповідно до стандартів та політики компанії
ПРОФЕСІЙНІ ЗНАННЯ:
- володіння ПК ( MS Office + прикладні програми)
- програми: 1:С, r-keeper, net-chef...
- водійські права категорії В
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
- відповідальність
- аналітичне мислення
- прагнення до постійного професійного зростання
ЗАХОПЛЕННЯ:
- футбол
Similar candidates
Директор ресторана
Kyiv
Керуючий рестораном, мережею закладів
Kyiv
Керуючий рестораном
Kyiv
Управляющий рестораном
60000 UAH, Kyiv
Керуючий рестораном
Kyiv
Керуючий рестораном
35000 UAH, Kyiv