Resume from February 15, 2022

Надія

Технолог харчової промисловості

Employment:
Part-time.
Age:
32 years
City of residence:
Odesa
Ready to work:
Odesa, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог ресторану

from 05.2020 to 11.2020 (6 months)
ТОВ Клуб отель М1, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Технолог ресторану

from 11.2017 to 03.2020 (2 years 4 months)
Bristol and Londonskaya hotels, Wellness SPA «Формула», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

‣ Опрацювання нових страв;
‣ розробка меню збалансованого харчування з розрахунком калорійності та БЖВ;
‣ розробка ТТК і КК, розрахунок food-cost;
‣ проведення статистики продажів та здійснення АВС-аналізу;
‣ організація виробничого документообігу: акти списання, стандарти приготування, прайскуранти та ін.;
‣ складання cook-book з картами для кухарів;
‣ контроль % відходності продуктів (аналіз та мінімізація);
‣ контроль за дотриманням технологічного процесу приготування страв;
‣ проведення інвентаризацій та подальша робота з результатами;
‣ досвід роботи з кращими шеф-кухарями;
‣ досвід роботи з кошерною кухнею (також спорт харчуванням, барним меню).

Технолог харчової промисловості

from 10.2016 to 11.2017 (1 year 1 month)
Фабрика смаку, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес; громадське харчування; роздрібна торгівля)

‣ Розробка меню для лікарень з дотриманням усіх необхідних норм (зокрема для дитячої міської лікарні, міської клінічної інфекційної лікарні);
‣ складання технологічних і калькуляційних карт, нормативної документації; аналіз собівартості;
‣ контроль за дотриманням технологічного процесу на виробництві;
‣ контроль правильності закладки продуктів, порціонування і виходу страв з харчоблоку, контроль якості готової продукції;
‣ організація безперервної та якісної роботи харчоблоку;
‣ прийом та контроль вхідної сировини;
‣ контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, залів відповідно до санітарних вимог і правил;
‣ впровадження системи HACCP на виробництві;
‣ оптимізація робочих процесів;
‣ ефективна взаємодія з контролюючими органами;
‣ розробка власної системи обліку;
‣ проведення інвентаризацій;
‣ контроль списання.

Оператор, старший касир

from 11.2015 to 09.2016 (10 months)
ТОВ Нова Пошта (PostFinance), Мостиська (Транспорт, логістика)

‣ Тимчасове виконання обов'язків адміністратора відділення;
‣ відкриття нового відділення з нуля;
‣ організація ефективної роботи відділення;
‣ дотримання показників обслуговування клієнтів;
‣ здійснення грошових переказів;
‣ контроль касової дисципліни (ведення касової документації, організація та здійснення інкасації);
‣ вирішення конфліктних ситуацій та здійснення консультацій клієнтів .

Продавець-консультант

from 09.2014 to 10.2015 (1 year 1 month)
Магазин "Київстар", Мостиська (Роздрібна торгівля)

‣ Продаж смартфонів, гаджетів, обладнання, аксесуарів та стартових пакетів;
‣ консультування щодо асортименту, акцій та пропозицій;
‣ збереження наявних, залучення нових клієнтів, що згодом ставали постійними;
‣ виконання стандартів мерчендайзингу, прийом та переміщення товарів, проведення інвентаризацій;
‣ забезпечення відповідності магазину загальнокорпоративним стандартам;
‣ забезпечення виконання ключових показників ефективності магазину;
‣ організація заходів для підвищення ефективності магазину, перевиконання плану продажів кожного місяця;
‣ контроль касової дисципліни.

Education

ОНАХТ

Інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу, Одеса
Higher, from 2014 to 2016 (1 year 4 months)

ОНАХТ

ІТХРГіТБ, Технології харчування оздоровчого та профілактичного призначення, Одесса
Unfinished higher, from 2010 to 2014 (3 years 9 months)

Language proficiencies

  • Polish — fluent
  • English — average

Additional information

‣ Розуміння основ бух. обліку закладів громадського харчування;
‣ знання основ роботи з Materials Control, Micros, R-Keeper, iiko, 1C;
‣ знання вимог законодавства в ресторанній сфері щодо: санітарних норм, захисту прав споживача, використання РРО;
‣ знання стандартів обслуговування та правил ресторанного етикету;
‣ знання принципів роботи усіх сфер ресторану та готелю;
‣ знання основ маркетингу, принципів продаж;
‣ добра обізнаність в ринку ресторанных послуг Одеси та України в цілому, в трендах та тенденціях сучасної кухні;
‣ активна участь у семінарах, конференціях, форумах;
‣ висока спрямованість на результат.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: