Resume from March 29, 2024 PRO

Олександр

Головний агроном

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
58 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Other countries, Remote, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Гол. Агроном

from 02.1991 to now (33 years 3 months)
СП"АРНІКА" "Vergers de Vendée", ФГ"ЕКО-КРАЙ", Вінницька,Тернопільська, Полтавська та Білорусь (Сільське господарство, агробізнес)

З 02.1991 до 1992 року. завідувач тепличного господарства (вирощування овочів, квітів та субтропічних культур) на Тернопільщині. З 1992 по 2007 роки – робота в УНДІС науковим співробітником, зав.відділом агротехніки, вивчення сортів та малопоширених культур, розробка технологій вирощування плодових, ягідних та горіхоплідних культур по Україні. Проведення семінарів та консультації спеціалістів та керівників с/г підприємств у різних областях України. з 2007 року робота головним агрономом в СП "АРНІКА" "Vergers de Vendée" (Французко - Голландському), спеціалізація - садівництво, овочівництво( картопля, морква, цибуля, капусти, перець...), рільництво.
Повний технологічний процес вирощування плодоовочевої продукції (більше 1000 га) та посадкового матеріалу. Вибір площ для фірми, складання плану та структури насаджень та висадження с/г культур. Складання технологічних карт
по культурах на весь сезон. Розробка систем захисту від шкідників та хвороб. Економічний розрахунок структури витрат у кожному напрямі весь сезон. Підбір техніки до виконання всіх технологічних процесів вирощування продукції. Організація виробництва та збору продукції, навчання персоналу фірми всім технологічним процесам. Участь у науково-практичних семінарах. Підтримання дружніх відносин та спілкування до нині.
2014-2023 р. робота гол.агрономом в ТОВ "Фрукти Полтавщини", та "ЕКО - КРАЙ".
Садівництво ( яблуня, груша, слива, черешня, абрикос,персик, вишня, суниця, смородина,малина, ожина та інш.), овочеві ( томат, капуста та інш.) та польові культури ( кукурудза, соняшник, соя, та інші). Власна переробка фруктів, ягід та овочів, холодильники. Реалізація продукції гуртом та власна торгова мережа. Зернова група.
Вирощування екологічно чистих продуктів!
Робота одного із підрозділів, по органік-стандарт.

Education

Уманський с/г інститут

Плодоовочівництво, виноградарство та субтропічні культури, баштан, переробка та зберігання, Умань.
Higher, from 1983 to 1990 (7 years)

Уманський С/Х інститут

Плодоовочівництво та виноградарство, субтропічні культури, агрономія, переробка та зберігання, Умань
Higher, from 1983 to 1990 (7 years)

Аспірантура УНДІС УААН.
Права категорії "В".

Knowledge and skills

Користувач ПК Проектування і закладання плодових насаджень Створення плодових, ягідних насаджень. Овочі. Польові культури. Організація польових робіт Вирощування с/г культур Водійські права кат. B

Additional information

Досвід роботи – понад 30 років в науковій сфері та виробництві. Робота головним агрономом у СП «АРНІКА» Vergers de Vendée, (Французько -Голландсько - Білоруському), ФГ" ЕКО-КРАЙ" – що спеціалізується на вирощуванні плодів, ягід, овочів, зернових та технічних культур, посадкового матеріалу плодових та ягідних культур (освоєння площ з «чистого поля»).
Участь в наукових семінарах та їх проведення.
Після закінчення інституту, робота в тепличному господарстві (вирощування овочів, вічнозелених, декоративних культур, субтропічних культур та квітів).
Робота в УНДІС (Вивчення сортів та розробка технологій вирощування плодових, ягідних, горіхоплідних та малопоширених культур в Україні. Проведення семінарів та консультації фахівців, фермерів та керівників с/г підприємств по різних областях України).
Досвід роботи за сумісництвом у проектному інституті з повної розробки документації з планування та закладення багаторічних насаджень у різних зонах України з виїздом до заказника.
Вирощування лікарських трав.
Вирощування польових культур ( кукурудза, соняшник, соя і т.д.), отримання високих врожаїв, відмінної якості. Посів та догляд "демо полів" провідних компаній.
Співпраця з фітосанітарної інспекцією.
Догляд за газоном футбольних полів команд вищої ліги. Озеленення території.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: