Resume from April 1, 2015

Евгения

Психолог

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Email Психодиагностика Почтовый клиент

Additional information

Кондратюк
Євгенія Олегівна

Дата народження: 29.11.1992 рік
Контакти: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Посада: психолог

Освіта:
•На даний час являюсь студенткою 5-го курсу психолого-педагогічного факультету за спеціальністю «Практичний психолог» Полтавського Національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка.

Трудова діяльність:
•Офіційно працювала у дитячому оздоровчому таборі «Лазурна радуга» вожатою в літній період 2012, 2013 р. Мала змогу проходити навчальну практику в школі, де працювала як з початковими так і з старшими класами. Досить добре та швидко знаходила спільну мову з дітьми. Декілька раз під час практики допомагала класному керівникові класу організовувати позашкільні заходи. Також мала змогу пройти практику в дитячому садку, де також легко знайшла спільну мову з дітьми та вихователями.

Додаткові трудові навички
•Маю змогу застосовувати знання та набутий досвід, отриманий під час навчання та проходження навчальних практик у роботі з дітьми різного віку, а також проводити психодіагностичну роботу. Маю навички роботи з ПК, на рівні користувача

Додаткова інформація:
•Своїми основними якостями вважаю комунікативність, індивідуальність, відкритість у відносинах з людьми, вимогливість, наполегливість, креативність, оптимістичність, гарне почуття гумору, любов до дітей, не маю шкідливих звичок;
•Маю досить добре розвинені організаторські здібності;
•До роботи з дітьми відношусь з відповідальність та великим задоволенням.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: