Resume from April 10, 2024 PRO

Богдан

Шеф-повар

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф повар

from 10.2019 to 05.2022 (2 years 7 months)
Crazy town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом, розробка меню,управління процесом постачання,забезпечення якості страв,співпраця з іншими командами у ресторані,адміністративні завдання.

Education

Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості НУХТ

Повар, львів
Specialized secondary, from 2006 to 2009 (3 years)

Львівська політехніка

Туристично-готельний бізнес, Львів
Higher, from 2004 to 2009 (4 years 11 months)

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Polish — average

Additional information

Попович Богдан Йосифович
ШЕФ-ПОВАР

ЦІЛЬ
Заміщення вакантної посади на позиції шеф-кухар,
кваліфікований кухар з 17-ти річним досвідом роботи і знанням кухні італійської, Російської, Української, Японія,Польської,Мексиканської,Американської,Скандинавія кухні.


ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
складання та розробка меню
відкриття ресторану з нуля;
пошук і навчання персоналу;
знання польської руської, української мови
якісне навчання персоналу;
робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
розробка калькуляції карт, і складання цін на них.
пошук і навчання персоналу;
управління персоналом кухні;
організація технологічних процесів на кухні;
контроль якості продукції;
робота з постачальниками продукції;
ведення звітної документації.

ОСОБИСТІ ДАНІ
д.р. 17 березня 1987
неодружений
діти: немае

ДОСВІД РОБОТИ

Серпень 2005 -2008 р.
японська кухня
Ресторан "Sushi kappo in" - м. Львів
Посада: повар, старший кухар
Функціональні обов'язки:
складання та затвердження меню ресторану;
розстановка кухарів по технологічних процесах;
складання заявок на закупівлю продуктів;
контроль якості видаваних в зал страв;
навчання персоналу.

Досягнуті результати:
розроблено і введено з нуля меню японської кухні
за рахунок швидкої і якісної роботи кухні вдалося домогтися збільшення на 30% кількості постійних відвідувачів.

12 травня 2009 -19 листопада 2011
японська кухня
Ресторан "Дайкон" - м.Львів Посада: Старший повар, су-шеф Функціональні обов'язки:
приготування страв гарячого цеху;
складання технологічних карт;
закупівляпродуктів
допомога шефу в розробці меню;
і контроль їх якості;
розробка нових страв.
Досягнуті результати:
освоєно меню японської кухні;



29 травня 2011 г- вересня 2011
Сезонная робота
Резиденція "Mar le Mar" АРК Крим cмт.Пещаное Посада: Су-шеф, функціональні обов'язки:
приготування страв
сервіровка блюд.
Досягнуті результати:
вивчення швецькох лінії,знання італійської кухні та европейської,КримськоЇ
2011-2012р.
Ресторан Хутірець м.Львів
посада:су-шеф
функціональні обов'язки:приготування,контроль видачі страв.

Квітень 2012 -.жовтень 2012 р
Сезонна робота
Резиденція "Mar le Mar" АРК Крим cмт.Пещаное
Посада: Су –шеф,Шеф
Тип: шведська лінія, японська, українська, італійська кухні
Функціольні обовязки:Управління персоналом, навчання персоналу, розробка меню, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, зняття залишків, приготування страв

2013-2013р.
Сезонна робота
Ресторан "Lucky Bull" БУКОВЕЛЬ
Посада :повар універсал
Посада: Су –шеф

2013-2013р.
АРК Крим м.Алушта Санаторій "Море"
Сезонна робота
Посада:Су-шеф
Функціольні обовязки:шведська лінія,управління персоналом, навчання персоналу,контроль видача страв.




2014-2015р.
Шеф-кухар
ресторан піцерія La piazza м. Львів
Мета:,розробка нового меню кухні: японської,мексиканської,італьйської,азіатьської
підбір персоналу навчання, складання технологічних карт,калькуляційних карт.

2014-2015р.
Суші бар GOLD-SUSHI Польща м.Варшава
Посада:Су-шеф
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв.

Кейтирингова Фірма "РОЗМАРИН"
Польща.Варшава
Кухня: европейська, азіацька
мета :розробка нових страв ,котроль приготування страв.
Посада:
Су-шеф 2015р.
Кейтерингрва фірма "USAGI-SUSHI"
Польща Варшава
приготування японських страв
розробка нового меню

2016 р.січень-2016-травень
Ресторан:Суловомпі
Норвегія.Альта
Посада :Шеф-кухар
робота: сезонна
Функціольні обовязки:складання меню індивідуално для гостя та приготування страв

2016-17р
Місто :Одеса
Ресторан:"Розмай "
Посада :Шеф-кухар
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв,навчання персоналу запуск закладу з нуля.

2017- січень-травень
Ресторан:Суловомпі
Норвегія.Альта
Посада :Шеф-кухар
робота: сезонна
Функціольні обовязки:складання меню індивідуално для гостя та приготування страв
Вивчання скандинавської кухні.





2018-22р
Місто :Львів
Ресторан:Crazy town,Bubbles Bar by Fiorelli
Посада :Бренд -шеф
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв,навчання персоналу, запуск закладу з нуля,оновлення меню,оновлення сезонного меню,пошук персоналу,складання калькуляційних карт ,складання технологічних карт,заказ продуктів,робота з постачальниками,розробка банкетного меню,розробка меню,проведення банкетів,проведення мастер класів,приготування європейської,азіацької.

Особисті дані:
Впевнений користувач ПК
мастер класс Масайоши Казато ( японская кухня )
цілеспрямований, пунктуальний, стрессостійкий, комунікабельний, уважний, акуратний, відповідальний,легко навчаємий, досвід роботи з іноземними шеф-кухарями. Досвід у проведенні мастрер-класів, приготування страв на залі в присутність гостей,кейтерінги .

2022-23р
Місто:Львів
Food catering
Посада:Шеф кухар(Керуючий)
Функціольні обовязки:організація банкети,фуршети.


Побажання щодо роботи
посада: Шеф повар
графік роботи: повний день
тип роботи: постійна
підвищення кваліфікації,мастер класи.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: