Resume from January 17, 2024

Олена

Юрист, 20 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
54 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрисконсульт

from 12.2019 to now (4 years 5 months)
Хмельницький музичний коледж ім.В.І.Заремби, м. Хмельницький (Освіта, наука)

Уповноважена особа з публічних закупівлях

Additional education and certificates

Курс у Академії Консалтингового Бізнесу " Військове Право 3.0."

2023 р., 4 місяця

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України НАУ

Disability

3rd degree.

Additional information

Юридичний супровід діяльності компанії, ведення претензійно-позовної роботи. Складання позовних заяв, скарг, клопотань та інших документів. Захист прав та інтересів юридичних і фізичних осіб в господарських судах, судах загальної юрисдикції, в судах апеляційної та касаційної інстанції. Підготовка та ведення досудових переговорів. Робота з ДВС, правоохоронними органами.

Досвід роботи


Юрист, третейський суддя
Вер 2012 - по сьогодні (1 рік 9 міс)
Приватна юридична практика
Юридические услуги
Надання консультацій та роз'яснень по правовим питанням, реєстрація підприємств різних форм власності, правове супроводження юридичних та фізичних осіб, складання заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру, захист прав та інтересів осіб. Представництво інтересів фізичних та юридичних осіб в судах (цивільному, господарському, адміністративному), а також в інших державних органах України. Крім того являюсь третейським суддею при Хмельницькій торгово-промисловій палаті.

Юрист по судебным процессам
Чер 2009 - Сер 2011 (2 роки 3 міс)
Житлово-експлуатаційна контора №6
Другое
Претензійно-позовна робота, представлення інтересів ЖЕКу в органах державної влади, правоохоронних органах, в судах загальної юрисдикції(господарському, адміністративному). Розробка договорів, посадових інструкцій, кадрова робота (трудове право). Взаємодія з органами державної виконавчої служби (повне супроводження виконавчого провадження, безпосередня участь в описі/арешті майна боржника)

Юрист з судових процесів
Січ 2007 - Кві 2009 (2 роки 4 міс)
Житлово-експлуатаційна контора №7
Другое
Претензійно-позовна робота, представлення інтересів ЖЕКу в державних органах, судах всіх інстанцій, органах державної виконавчої служби (повне супроводження виконавчого провадження).Здійснення правового аналізу чинного законодавства України, надання висновків/роз'яснень з правових питань, які виникають у процесі діяльності. За успіхи в роботі неодноразово була нагорожена грошовою премією.

Юрист
Чер 2005 - Вер 2006 (1 рік 4 міс)
кредитна спілка "Кредекс"
Финансовые услуги
Повне юридичне супроводження діяльності кредитної спілки. Представлення інтересів КС в судах України (загальних, господарських, адміністративних) в тому числі підготовка та оформлення документів, підготовка позовних заяв, клопотань, відзивів, заперечень, безпосередня участь в судовому процесі в якості представника сторони. Представлення інтересів в державній виконавчій службі (повний супровід виконавчого провадження, безпосередня участь в описі/арешті майна боржника). Врегулювання питань заборгованості по кредитам на стадії досудового судочинства. Проведення аналізу документів наданих клієнтами для отримання кредиту, правова експертиза будь-яких господарських договорів, здійснення правового аналізу чинного законодавства України, надання висновків/розяснень з правових питань. Підготовка документів для отримання ліцензій, відкриття відділень.

методист кафедри юридичних дисциплін
Сер 2002 - Тра 2005 (2 роки 10 міс)
МАУП
Образование

Юрисконсульт
Лют 2001 - Сер 2002 (1 рік 7 міс)
ЗАТ "Катіон-Ексім-К"
Промышленность и Производство
Повне юридичне супроводження діяльності підприємства, надання консультацій, ведення цивільних, адміністративних справ (представлення інтересів позивача, відповідача в судах всіх інстанцій). Представництво інтересів в днржавних органах, органах державної виконавчої служби. Складання різного роду договорів, претензій, позовних заяв, скарг.

юрисконсульт
Квіт 1995 - Вер 1999 (4 роки 6 міс)
ВАТ "Взутекс"
Промышленность и Производство
Представництво інтересів ВАТ в судах (загальних, господарських). Ведення претензійно-позовної роботи, розробка посадових інструкцій, кадрове діловодство (трудове право).

юрисконсульт
Січ 1995 - Кві 1995 (4 міс)
АТ "Нева"
Промышленность и Производство
Представництво інтересів АТ в судах України(загальних, господарських, адміністративних). Підготовка та оформлення документів, договорів. Підготовка позовних заяв, клопотань, відзивів, заперечень, а також безпосередня участь в судовому процесі в якості представника сторони.

Освіта


МАУП (Хмельницький)
Рік закінчення 2004
правознавство, юридичний спеціаліст

Володіння мовами


Англійська - базовий
Російська - базовий

Додаткова інформація


Захоплення та інтереси

психологія, література.

Комп?ютерні навички

Word, Excel, Internet, ЛІГА:ЗАКОН, НАУ - досвідчений користувач.

Особисті риси

порядність, цілеспрямованість, комунікабельність, акуратність, працелюбність, наполегливість, пунктуальність, в будь-якій справі прагну впорядкованості та досягнення цілі, вміння працювати в команді, здатність до швидкого навчання та придбання навичок.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: