Resume from December 29, 2023 PRO

Ірина

Економіст, фінансист, операціоніст, бухгалтер, помічник нотаріуса

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
41 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kharkiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Діловод, помічник нотаріуса

from 12.2015 to 02.2022 (6 years 2 months)
Приватний нотаріус ХМНО, Харьков (Юриспруденція)

ведення нотаріального діловодства; оформлення справ (нарядів); робота в реєстрах, реєстрація правочинів в реєстрах; підготовка статистичних звітів; надання попередніх роз'яснень щодо необхідних документів для вчинення нотаріальних дій; набір текстів; підготовка документів до оформлення; реєстрація прийнятих документів

Помічник нотаріуса, секретар

from 01.2010 to 12.2015 (5 years 11 months)
Приватний нотаріус Каменєв В.І., Ахтырка (Юриспруденція)

ведення нотаріального діловодства; оформлення справ (нарядів); реєстрація правочинів в реєстрах; підготовка статистичних звітів; здавати звітність до Податкових органів та Пенсійного фонду; надання попередніх роз'яснень щодо необхідних документів для вчинення нотаріальних дій; набір текстів; підготовка документів до оформлення; реєстрація прийнятих документів

Спеціаліст (операціоніст)

from 02.2008 to 12.2009 (1 year 10 months)
Сумська філія відкритого акціонерного товариства комерційного банку «Володимирський», Ахтырка (Фінанси, банки, страхування)

оформлення депозитних договорів; відкриття поточних, пенсійних, соціальних рахунків; виплата грошових коштів по рахунках; виплата та відправлення переказів по cистемах Western Union, Money Gram, Аверс; формування та зведення банківських документів дня

Економіст корпоративного бізнесу

from 10.2005 to 02.2008 (2 years 4 months)
Публічне акціонерне товариство комерційний банк ПриватБанк, Ахтырка (Фінанси, банки, страхування)

відкриття та обслуговування рахунків юридичних та фізичних осіб-підприємців; випуск пластикових карток; ведення зарплатних проектів; зарахування коштів на карткові рахунки, формування банківських документів дня.

Education

Сумський національний аграрний університет

Факультет "Облік та аудит", спеціальність "Магістр з обліку та аудиту", Сумы
Higher, from 2000 to 2005 (4 years 10 months)

по закінченні навчання отримала диплом магістра з обліку та аудиту

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Windows Бухгалтерський облік

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

References

  • Цвик Оксана Анатоліївна

    Цвик Оксана Анатоліївна

    Начальник відділення, Сумська філія відкритого акціонерного товариства комерційного банку «Володимирський»

    Contact details are hidden
  • Маркова Наталія Миколаївна

    Маркова Наталія Миколаївна

    Старший бухгалтер, Сумська філія відкритого акціонерного товариства комерційного банку «Володимирський»

    Contact details are hidden

Additional information

Курочка Ірина Михайлівна
Народилася 17 лютого 1983 року,
тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)
електронна пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
З 2000 по 2005 роки навчалася в Сумському
національному аграрному університеті. По закінченню отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Бухгалтерський облік та аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку та аудиту.
На 2,3,4 курсах проходила навчальну практику в ПСП «Комишанське». Після 4 курсу проходила виробничу практику в Великій Британії.
З 2010 по теперішній час працюю в приватного нотаріуса Каменєва В.І. в місті Охтирка на посаді секретаря. Обов'язки: ведення нотаріального діловодства; оформлення справ (нарядів); реєстрація правочинів в реєстрах; підготовка статистичних звітів; здавати звітність до Податкових органів та Пенсійного фонду; надання попередніх роз'яснень щодо необхідних документів для вчинення нотаріальних дій; набір текстів; підготовка документів до оформлення; реєстрація прийнятих документів.
З 2008 по 2009 роки працювала в Сумській філії відкритого акціонерного товариства комерційного банку «Володимирський» в м. Охтирка на посаді спеціаліста (операціоніста). Обов’язки: оформлення депозитних договорів; відкриття поточних, пенсійних, соціальних рахунків; виплата грошових коштів по рахунках; виплата та відправлення переказів по cистемах Western Union, Money Gram, Аверс; формування та зведення банківських документів дня.
З 2005 по 2008 роки працювала в Закритому акціонерному товаристві комерційний банк ПриватБанк в м. Охтирка на посаді економіста корпоративного бізнесу. Обов’язки: відкриття та обслуговування рахунків юридичних та фізичних осіб-підприємців; випуск пластикових карток; ведення зарплатних проектів; зарахування коштів на карткові рахунки.
Володіння комп’ютером: МS Windows 98/2000/XP, MS Word, Excel, 1C: Бухгалтерія. Вільно володію українською та російською мовами. Маю права водія категорії Б.
Охоче і з успіхом навчаюсь, легко знаходжу спільну мову з людьми. Розвинуті навики і вміння в роботі з сучасними комп’ютерними програмами. Подобається працювати в колективі. Орієнтуюся на досягнення результату. Добросовісна, відповідальна, трудолюбива, пунктуальна, акуратна.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: