Resume from November 18, 2017 PRO

Олена

Офіс-менеджер (фінанси)

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст відділу грошових допомог і компенсацій

from 05.2015 to 08.2016 (1 year 3 months)
Управління соціального захисту населення Полтавської районної державної адміністрації, Полтава (Державна установа. Діяльність установи спрямована на матеріальне забезпечення населення від соціальних ризиків)

Надання консультацій відповідно до законодавства з питань отримання субсидій, розгляд пропозицій, заяв, скарг громадян, перевірка правильності заповнення та комплектність прийнятих документів і їх відповідность законодавств, рзрахунок субсидій.

Головний спеціаліст відділу у справах інвалідів і ветеранів та контролю за правильністю призначення пенсій та допомог (на декретному місці)

from 02.2015 to 05.2015 (3 months)
Управління соціального захисту населення Полтавської районної державної адміністрації, Полтава (Державна установа. Діяльність установи спрямована на матеріальне забезпечення населення від соціальних ризиків.)

Перевірка правильності та своєчасності призначення (перерахунку) пенсій, а також нагляд за правильністю та своєчасністю нарахування, виплатою та припиненням виплати пенсій.

Спеціаліст I категорії відділу бюджетних надходжень видатків та обслуговування розпорядників бюджетних коштів та інших клієнтів

from 06.2013 to 03.2014 (9 months)
Управління Державної Казначейської служби України в Полтавському районі Полтавської області, Полтава (Держана установа. Реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів.)

Обслуговування клієнтів та ведення особових справ клієнтів; перевірка платіжних документів та їх оплата; перевірка договорів та підтвердних документів, внесення кошторисів; контроль за додержанням бюджетного законодавства.

Провідний спеціаліст відділу бюджетних надходжень видатків та обслуговування розпорядників бюджетних коштів та інших клієнтів (на декретному місці)

from 10.2012 to 06.2013 (8 months)
Управління Державної Казначейської служби України в Полтавському районі Полтавської області, Полтава (Держана установа. Реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів.)

Обслуговування клієнтів та ведення особових справ клієнтів; перевірка платіжних документів та їх оплата; перевірка договорів та підтвердних документів, внесення кошторисів; контроль за додержанням бюджетного законодавства.

Education

ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»

Факультет фінансів та обліку, Полтава
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 9 months)

2007-2011 рр.- напрям підготовки –фінанси і кредит, кваліфікація бакалавра з фінансів і кредиту (диплом з відзнакою, ТА№41729632)
2011-2012 рр. - спеціальність «Банківська справа», кваліфікація – магістр з банківської справи (диплом з відзнакою ТА№43668403)

Additional education and certificates

курси Академії крою і шиття Авторської школи "Унімекс" (сертифікат №1705-П від 09,04,2017р.)

2017 р., 7 місяців

Knowledge and skills

MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом

Additional information

Наукові статті: «Маркетингова інформація як основа уникнення проблемної заборгованості банків в умовах економічної рецесії» (Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. - №14 (42). - 2012), «Систематизація переваг та недоліків впровадження НСМЕП НБУ соціальних платіжних карток для економічних суб’єктів в Україні» (VI Міжнародна конференція студентів та аспірантів м.Львів) «Преимущества и недостатки внедрения социальных карт НСМЭП для экономических субъектов в Украине» (І Международная научно-практическая конференця Молодых учених, г.Таганрог), «Сучасні тенденції становлення споживчого кредитування та перспективи його подальшого розвитку в Україні» (Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. - №5 (44). - 2010)

Соціальна робота:

2011 р. -Нагороджена грамотою за активну громадську діяльність, участь у роботі студентського самоврядування, соціальному розвитку та просуванню освітніх послуг ВНЗ Укоопспілки «Полтавського університету економіки і торгівлі»

2010 р. -активна участь у соціальних заходах громадської організації «Фінансова незалежність»

Інтереси та захоплення: художня література, hand-made.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: