Resume from October 21, 2016 PRO

Ростислав

Адміністратор ресторану, бармен

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv, Lviv, Remote, Skole, Truskavets

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Адміністратор

from 04.2013 to now (11 years 1 month)
"Сантіно" ресторан (Готельно-ресторанний бізнес)

-організація роботи персоналу;
-ведення документації;
-звітність;
-замовлення та контроль залишків бару на складі;
-складання банкетного меню;
-організація та обслуговування банкетів;
-контроль за якістю обслуговування та за якістю продукції;
-підбір та навчання персоналу;
-вирішення конфліктних ситуацій.

Старший бармен

from 06.2005 to 02.2013 (7 years 8 months)
ПАТ-ТГК «Дністер» Прем'єр Готель (Готельно-ресторанний бізнес)

- організація та контроль робочого процесу;
- обслуговування конференцій, банкетів, іноземних делегацій та високопосадових осіб;
- робота з документацією (накладні, рахунки, акти);
- замовлення та контроль приходу барної продукції, термінів реалізації;
- робота на барі, видача барної продукції, приготування напоїв;
- замовлення продукції внутрішнього переміщення у поставника;
- проведення інвентаризації.

Бармен

from 02.2001 to 06.2005 (4 years 4 months)
ПАТ-ТГК «Дністер» (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

from 09.1998 to 02.2001 (2 years 5 months)
ПАТ-ТГК «Дністер» (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Львівський інститут економіки і туризму

«Готельно-ресторанна справа», Львів
Higher, from 2011 to 2015 (3 years 9 months)

Львівське вище професійне училище торгівлі та сфери послуг

Офіціант, бармен, Львів
Specialized secondary, from 1997 to 1999 (1 year 9 months)

Additional education and certificates

Готель Дністер

тренінги

Knowledge and skills

MS Excel MS Word R-Keeper

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • English — average
  • Polish — average

Additional information

Професійний підхід до роботи. Високі комунікативні та управлінські якості. Розуміння специфіки роботи кожного підрозділу.

Професійні навички:
•знання правил, форм і стандартів ресторанної справи;
•знання касової дисципліни;
•знання барного та професійного обладнання;
•знання коктельної та винної карт;
•досвід у проведенні та організації заходів найвищого рівня;
•керування робочим процесом.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: