Resume from February 1, 2024 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/2627592

Заступник директора, начальник відділу

Employment:
Full-time, part-time.
City of residence:
Mukachevo
Ready to work:
Mukachevo, Remote

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник директора - начальник відділу

from 07.2007 to 10.2017 (10 years 3 months)
Закарпаття-АВТО Корпорація УкрАВТО, Ужгород (торгівля авто та запчастинами, надання сервісних послуг)

заступник директора по роботі з персоналом та економічній безпеці за сумісництвом начальник відділу охорони Закарпатського регіону філії "Рубіж-АВТО", виконував обов`язки генерального директора з липня 2013 по січень 2014, колектив близько 50-70 чол.
До моїх посадових обов`язків входили завдання по проведенню контрольних заходів щодо договірної роботи, виробничої та торгової діяльності підприємства, фінансової дисципліни, а також організація та дотримання режиму охорони майна підприємства. За вказаний період роботи на підприємстві, мною було повернуто викраденого майна на суму близько 400 000 гривень, а в результаті проведених заходів було доведено крадіжки декількох працівників підприємства, які були звільненні і по їх діях направлені матеріали в суд та правоохоронні органи.
За сумісництвом в цей період виконував обов`язки начальника відділу охорони об`єктів підприємства. В штаті відділу працювало близько 30 охоронців.

Оперуповноважений -заступник начальника відділу

from 03.1998 to 03.2007 (9 years)
УПМ ДПА в Закарпатській області, Ужгород (правоохоронна діяльність в податковому законодавставі)

Оперуповноважений

from 04.1995 to 03.1998 (2 years 11 months)
УМВС в Закарпатській області, Ужгород (Охорона, безпека, оборона)

Education

УжДУ, УНЦ КТЕУ,

Ужду - приладобудування (інженер-електромеханік), УНЦ КТЕУ - післядипломна освіта (фінансист), Ужгород
Higher, from 1991 to 1995 (3 years 9 months)

Перша освіта - факультет приладобудавання Ужгородського державного університету м. Ужгород, навчався на стаціонарі з 19991 по 1995р., присвоєно спеціальність - інженер-електромеханік,
у 2002 р. отримав другу освіту в Ужгородському навчальному центрі Київського торгово-економічного університету за спеціальністю фінанси .

Knowledge and skills

Знання офісних програм

Additional information

Непийвода Анатолій Іванович, 09.07.1974 р.н.
Дві вищі освіти - економічна та інженерно-технічна, водійське посвідчення категорії "В", водійський стаж більше 20 років.

Колишній співробітник органів податкової міліції області. Загальний стаж роботи в органах УМВС та податкової міліції 13 років.

Зараз з 2018 року працюю комерційному підприємстві на посаді заступника директора з безпеки. До моїх обов`язків входить контроль та забезпечення проведення інкасаторських заходів, дотримання вимог протипожежної безпеки та охорони праці, контроль та аналіз роботи відео ресурсів, робота з дебіторською заборгованістю, а також організація охорони об`єктів компанії.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: