Resume from April 15, 2024 PRO

Владислав

Шеф-кухар, 35 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 03.2023 to 03.2024 (1 year)
BALU Cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Азійська кухня

Розробка інноваційних та смачних страв згідно з концепцією ресторану
Високий рівень самоорганізації і відповідальності.
Високий рівень стресостійкості
Організація виробничого процесу
Формування команди та навчання персоналу кухні
Управління якістю продукції та товарними залишками
Вміння працювати в команді та керувати підлеглими
Креативність та здатність до інновацій,у створенні нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Контроль закупівлею продуктів та складом запасів
Дотримання санітарних норм та правил безпеки харчування
Розробка технологічних карт
Координація та навчання кухні, включаючи кухарів та помічників
Оптимізація фудкосту
Вміння працювати з системою айко

Шеф-кухар

from 11.2021 to 03.2023 (1 year 4 months)
Samsara, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Європейська та авторська кухня

Досвід у відкритті нового підприємства
Розробка інноваційних та смачних страв згідно з концепцією ресторану
Оптимізація фудкосту
Високий рівень самоорганізації і відповідальності.
Високий рівень стресостійкості
Організація виробничого процесу
Формування команди та навчання персоналу кухні
Управління якістю продукції та товарними залишками
Вміння працювати в команді та керувати підлеглими
Креативність та здатність до інновацій,у створенні нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Контроль закупівлею продуктів та складом запасів
Дотримання санітарних норм та правил безпеки харчування
Розробка технологічних карт
Координація та навчання кухні, включаючи кухарів та помічників

Су-шеф

from 04.2020 to 10.2021 (1 year 6 months)
Blanke, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Французька та авторська кухня

Организация приготовления блюд
Участь у розробці нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Оптимізація технологічних процесів у ресторанах, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів
Дотримання вимог по єксплуатации та обслуговування кухонного обладнання
Проведення інвентаризації,кухонного обліку
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Шеф-кухар

from 01.2019 to 03.2020 (1 year 2 months)
Stangrett, Kielce (Готельно-ресторанний бізнес)

Польща
Складання заявок на необхідні продукти
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні

Су-шеф

from 01.2018 to 12.2018 (11 months)
Chicken kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Проведення інвентаризації
Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу

Су-шеф

from 04.2016 to 12.2017 (1 year 8 months)
Любчик, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Проведення інвентаризації

Кухар (універсал)

from 10.2015 to 03.2016 (5 months)
Rif, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв європейскої кухні та доримання технологічних карт
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів
Складання заявок на необхідні продукти

Кухар (старший зміни)

from 02.2015 to 10.2015 (8 months)
Виделка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Проведення інвентаризації
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Кухар (універсал)

from 01.2014 to 07.2014 (6 months)
Жовток, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та підготування сніданків у американському форматі та дотримання технологічних карт
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та підготівля к продажу

Кухар (відкритої кухні)

from 02.2013 to 11.2013 (9 months)
yogorino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приоготування італьскої кухні
Виготовлення : Морозиво,Йогурт італійський та Сіміфредо
Організація та підготівля к продажу
Процесс універсал
Приготування згідно технологічним карткам
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Складання заявок на необхідні продукти

Кухар(відкритої кухні)

from 05.2011 to 12.2012 (1 year 7 months)
la forchetta, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування італійскої кухні у сицлійського шеф-кухара
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
ПІдготовка процессів по приготуванню напівфабрикатів
Приготування згідно технологічним карткам
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Кухар (відкритої кухні)

from 10.2010 to 05.2011 (7 months)
InterContinental Hotels Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка процессу до сніданків та шведського столу
ПІдготовка процессів по приготуванню напівфабрикатів
Приготування згідно технологічним карткам
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Education

ВКУ КНТЕУ

Повар 5 разряд, Київ
Specialized secondary, from 2010 to 2012 (2 years)

Language proficiencies

English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: