Resume from April 22, 2024 PRO

Максим

Закупівельник, логіст

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City of residence:
Bila Tserkva
Ready to work:
Bila Tserkva, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Закупівельник - логіст

from 08.2022 to now (1 year 9 months)
ТОв ФаерГруп, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

В мох функціональні обовязки входить моніторин ринку по кормовим добавкам, закупівля необхідних компонентів та логістичний супровід всіх перевезень повязаних з виробничою та торговою діяльнісю компанії

Керівник відділу постачання

from 02.2021 to 03.2023 (2 years 1 month)
ТОВ "Константа Холдінг", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль за залишками на складі та закупівля компонентів для виробництва повноцінного комбікорму. Моніторинг ринку компонентів, співпраця з постачальниками, контроль цін, якості та заборгованості. По початку моєї роботи відповідальність полягала в постачанні незернових компонентів для комбікорму, а з січня місяця я очолив відділ і несу відповідальність за всі аспекти закупівель на підприємстві, як зернову групу, так і вітамінно-мінеральні компоненти та кормові добавки. Мої досягнення та критерії оцінки ефективності роботи включають: аналіз та розширення бази постачальників, перехід до постачальників із перевіреною системою контролю якості продукції, отримання більш лояльних умов поставок від постачальників, забезпечення стабільності наявності необхідних компонентів на складі.Нажаль після початку вторгнення наше виробництво зупинилось, оскільки виробничі потужності знаходяться в Константинівці Донецької області а основний споживач корму був розташований на тимчасово окупованійф території. Власник більше року робив спроби відновити повноцінне виробництво на базі Вінницького комбікормового заводу, але дані домовленості не вдались і в результаті спеціалісти були розпущені.

Менеджер з упраління пошивними замовленнями

from 05.2018 to 07.2020 (2 years 2 months)
Ураїнська Міжнародна Торівельна Компанія, Київ (Легка промисловість)

Оскільки одним із напрямів роботи компанії є власне виробництво, а виробничих потужностей не вистачає, до моїх обов'язків входить співпраця з підрядниками у формі пошиття ними замовлених виробів за схемою давальчого виробництва. Зокрема, це включає в себе пошук підрядників, документообіг та дотримання умов угоди.

Для підвищення ефективності роботи ми впровадили CRM-систему, заповнили базу даних і ввели її в дію. Моїм досягненнями та критеріями оцінки ефективності роботи є:

Розширення бази підрядників.
Дотримання високої рентабельності в процесі виробництва.
Виконання підрядниками строків виконання замовлень.
Я успішно справляюся із цими завданнями. Особистими досягненнями вважаю фактично 80% зміни бази підрядників на тих, хто більш лояльний до запропонованих нами умов, а також розширення бази на 200% і встановлення особистих відносин з керівниками партнерських підприємств.

Керівник підприємства

from 01.2016 to 05.2018 (2 years 4 months)
ФОП Нестеренко, Біла Церква (Харчова промисловість)

Починав з розробки технологій крафтового виробництва та продажу з двору молочних продуктів, після напрацювання стабільної клієнтської бази, мною в партнерстві з с/г господарством. створено міні-цех з переробки молока та магазин продуктів здорового харчування, де ці продукти продаються. Розширений асортимент, який я розробив включає:Творог, Бринза, Вершки, Масло, Сулугуні, Рикотта, Пастеризоване молоко, Сметана, Йогурт, Ряжанка, Сир російський. Чечіл
Це інноваційні кроки у розвитку бізнесу, що сприяє розширенню продуктового асортименту і задоволенню попиту клієнтів на продукти здорового харчування. Мої зусилля у створенні цього асортименту і розвитку магазину є важливими для задоволення потреб споживачів у здоровій їжі.

Керівник відділу постачання сировини

from 09.2008 to 11.2014 (6 years 2 months)
ВАТ "Віта" пізніше ПАТ "ЖЛК -Україна", Біла Церква (Харчова промисловість)

Керівництво відділом. Представлення інтересів підприємства перед постачальниками сировини. Підпорядкованих 35-50 осіб. Забезпечення виконання планових показників. Укладання договорів, організація доставки сировини на підприємство, контроль за роботою підрозділу з закупівлі сировини від населення. Уникнення виникнення конфліктних ситуацій з бізнес-партнерами. Планування та проведення аналізу ефективності роботи. Оптимізація та контроль виконання бюджету. Організація контролю та постачання компанії молочною сировиною, приладами для визначення якості сировини, обладнанням для зберігання сировини та облаштуванням приміщень для обладнання. Планування роботи з пошуку оптимальних можливостей закупівлі сировинних ресурсів відповідно до встановленої виробничої програми їх кількість і якість. Зменшення транспортних і заготівельних витрат. Розробка і впровадження системи стимулювання та мотивації структурних підрозділів. За період роботи був розроблений та реалізований проект створення пунктів збору сировини в 12 населених пунктах 5 районів двох областей.

Головний лікав ветеринарної медицини господарства

from 06.2007 to 08.2008 (1 year 2 months)
ННДЦ БДАУ, Біла Церква (Освіта, наука)

Керівництво ветеринарною службою господарства. Підпорядкованих 10-12 осіб. Мої обов'язки включали організацію роботи відділу з животноводства та ветеринарної служби, участь у заходах служби, розробку планів роботи служби, забезпечення матеріалами та необхідними інструментами, розробку заходів для підвищення якості продукції та підвищення продуктивності, пошук нових контактів зі споживачами продукції та постачальниками, контроль показників галузі тваринництва, активне проведення практики студентів університету та навчання їх практичним навичкам роботи. Як лаборант кафедри особисто організував створення пункту штучного осіменіння свиней на свинофермі, навчив виробників методиці і впровадив в практику штучне осіменіння свиней.

Провідний лікар з хвороб молодняка та неплідності

from 08.2002 to 07.2006 (3 years 11 months)
Білоцерківська районна лікарнядержавної ваетеринарної медицини, Біла Церква (Державні організації)

Обов'язки на посаді, а також додаткову роботу, яку доводилось виконувати, кількість у моєму напрямку, контроль за веденням документації у підзвітних лікарів, підготовка статистичних звітів у моєму напрямку, ведення документації, контроль проведення заходів у сфері моєї компетенції в господарствах в зоні обслуговування, аналіз даних у моєму напрямку, розробка планів заходів та контроль їх виконання, розробка заходів щодо усунення недоліків у роботі ветеринарної служби в господарствах в зоні обслуговування, надання послуг у приватному секторі в зоні обслуговування, встановлення діагнозів, призначення лікування, проведення ветеринарних процедур, консультації, видача ветеринарних документів та проведення пов'язаних із цим досліджень. Додатково, виконував необхідне обслуговування комп'ютерної техніки, допомагав бухгалтерії у веденні звітності на комп'ютері. З власної ініціативи розробив логотип підприємства і виготовив посвідчення для співробітників, оскільки їх раніше не було. Не мав підпорядкованих, але були підзвітні лікарі у господарствах у кількості 35-40 чоловік.
Мої особисті досягнення на даній посаді включають в себе:

Впровадження автоматизованого ведення звітів на комп'ютері. Значне підвищення показників у справах, пов'язаних з беспліддям. Оволодіння новими методиками у діагностиці. Підвищення власної кваліфікації як користувача комп'ютера. Ознайомлення з рядом нових для мене програм, включаючи ведення бухгалтерських звітів. Досягнення належного рівня авторитету в колективі, став визнаним лідером і домігся від керівництва покращення умов праці. Обрання головою комісії з трудових спорів, детально ознайомився з трудовим законодавством України. Познайомився з новими цікавими людьми

Головний лікав ветеринарної медицини господарства

from 07.1998 to 05.2002 (3 years 10 months)
Учгосп ДНАУ Та ТОВ Фастівка, Біла Церква (Сільське господарство, агробізнес)

Керівництво ветеринарною службою господарства, а також консультаційно-контрольні функції на підприємстві ООО "Черкас", оскільки ці два господарства були підпорядковані одній комерційній структурі. Фактично, мені доводилося виконувати обов'язки керівника ветеринарної служби у цій комерційній структурі, не розділяючи господарства. Підлеглих було 4-5 осіб. До обов'язків входило організація роботи ветеринарної служби, створення нового підрозділу на підприємстві ООО "Черкас", а саме створення галузі тваринництва в цьому господарстві, участь у заходах служби. Розробка планів роботи служби. Забезпечення матеріалами та необхідними інструментами. Контроль за правильністю дій підлеглих у діагностичних та лікувальних процедурах. Розробка заходів щодо покращення якості продукції та підвищення продуктивності. Пошук нових контактів із споживачами продукції та постачальниками. Контроль за виконанням працівниками інших галузей тваринництва їх функціональних обов'язків та дотриманням технологій.

Мої особисті досягнення на даній посаді включають в себе:

Підвищення показників роботи галузі тваринництва. Участь у роботі групи з створення нової ферми. Впровадження системи ідентифікації худоби у зв'язку з наявністю інфекційних захворювань на фермі. Розробка заходів щодо ліквідації захворювання. Активне виконання плану щодо ліквідації захворювання. Покращення власного матеріального становища. Активне ознайомлення з роботою комп'ютера, вивчення офісних програм, автоматизація ведення звітів. Ознайомлення з новими цікавими для мене людьми.

Education

БНАУ

Ветеринарна медицина, Біла Церква
Higher, from 1993 to 1998 (5 years)

Диплом з відзнакою. Староста групи. Призер конкурса "Кращий за професією"

Additional education and certificates

Подготовка водіїв категориї «В».

1997

Knowledge and skills

MS Excel Ведення CRM Неконфліктність Уміння аналізувати Управлінські навички Управління проєктами (виробництво) Управління проєктами (медицина) Користувач 1С Користувач Бітрікс24

Additional information

Мої найсильніші особисті якості:

Самовпевненість - вважаю, що можливо вирішити будь-яку задачу, якщо правильно організувати процес. Не боюсь визнавати помилки - готовий звертатися за допомогою, якщо щось не вдається. Цілеспрямованість - готовий використовувати різні шляхи для досягнення мети і не зводити з неї з очей. Відповідальність - почуваю особисту відповідальність за всі свої починання, навіть якщо вони ускладнені втручанням третіх осіб. Практичність - можу пристосовуватися до наявних ресурсів. Здатність аналізу та планування - завжди намагаюся збирати факти та робити висновки, встановлюю собі план і строки його виконання. Наполегливість - якщо щось не виходить, готовий без перерви працювати над вирішенням проблеми. Здатність до навчання - легко освоюю новий матеріал, вивчаю нову техніку та програмне забезпечення завдяки аналізу аналогій. Непоганий викладач - протягом своєї діяльності навчав десятки стажерів на виробництві, які позитивно відгукувалися про моє керівництво. На роботі багато хто звертається до мене із запитаннями, знаючи, що я можу зрозуміло відповісти. Маю силу волі - протягом свого життя не вдалося стати прихильником шкідливої звички, такої як куріння.

Я фахівець високого рівня з чудовою здатністю до навчання. Обладнаний глибокою теоретичною підготовкою та широкими практичними навичками. Легко навчаюся і завжди прагну вивчати нове. В роботі часто доводилося приймати ризиковані рішення, від яких я отримував користь, а також виправляти власні помилки.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: