Resume from March 30, 2021

Тетяна

Психолог, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
47 years
City:
Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Вихователь

from 11.2019 to now (4 years 6 months)
ЗДО 52, Рівне (Дитсадок)

Additional information

Мірошниченко Тетяна Ярославівна

Тел.[open contact info](look above in the "contact info" section)

e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ціль:
Маю досвід, бажання натхнення працювати з дорослими та дітьми на посаді психолога.
Освіта:
Закінчила Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю «Дошкільне виховання і практична психологія», отримала повну вищу освіту і здобула кваліфікацію спеціаліста (вихователь, практичний психолог у закладах освіти).
Додаткова освіта:
У 2012 році проходила тренінг по арттерапії і курси підвищення кваліфікації в інституті післядипломної педагогічної освіти. Займаюсь самоосвітою, відвідую тренінгіи та семінари, які сприяють професійному росту та самовдосконаленню.
Досвід роботи:
З 2003 року працювала в дошкільному закладі практичним психологом, де проводила діагностичну і корекційну роботу з розвитку психічних пізнавальних процесів (увага, уява, пам’ять, мислення) дітей дошкільного віку. Дітям молодшого дошкільного віку особливу увагу приділяли розвитку дрібної моторики рук, а старшим дошкільникам – рівню їхньої готовості до школи (і не лише інтелектуальної). В дитсадку приймала безпосередню участь у підготовці і проведенні дитячих свят та розваг. Часто працювала з дітьми на місці вихователя. Паралельно півтора року проводила розвивальні заняття з дітками у приватній дитячій студії. Нещодавно звільнилась із дошкільного закладу,так як працювала там на тимчасовому місці.

Проживаю в м. Рівне
Відповідальна, комунікабельна, швидко вчусь всьому новому. Здатна організовувати і проводити різноманітні заходи, вмію креативно мислити і завжди працюю на результат.
Сподіваюсь на новій роботі реалізувати свій творчий потенціал і отримати від цього гарний результат і неабияке задоволення.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: