Резюме від 30 березня 2021

Тетяна

Психолог, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь

з 11.2019 по нині (4 роки 6 місяців)
ЗДО 52, Рівне (Дитсадок)

Додаткова інформація

Мірошниченко Тетяна Ярославівна

Тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль:
Маю досвід, бажання натхнення працювати з дорослими та дітьми на посаді психолога.
Освіта:
Закінчила Рівненський державний гуманітарний університет за спеціальністю «Дошкільне виховання і практична психологія», отримала повну вищу освіту і здобула кваліфікацію спеціаліста (вихователь, практичний психолог у закладах освіти).
Додаткова освіта:
У 2012 році проходила тренінг по арттерапії і курси підвищення кваліфікації в інституті післядипломної педагогічної освіти. Займаюсь самоосвітою, відвідую тренінгіи та семінари, які сприяють професійному росту та самовдосконаленню.
Досвід роботи:
З 2003 року працювала в дошкільному закладі практичним психологом, де проводила діагностичну і корекційну роботу з розвитку психічних пізнавальних процесів (увага, уява, пам’ять, мислення) дітей дошкільного віку. Дітям молодшого дошкільного віку особливу увагу приділяли розвитку дрібної моторики рук, а старшим дошкільникам – рівню їхньої готовості до школи (і не лише інтелектуальної). В дитсадку приймала безпосередню участь у підготовці і проведенні дитячих свят та розваг. Часто працювала з дітьми на місці вихователя. Паралельно півтора року проводила розвивальні заняття з дітками у приватній дитячій студії. Нещодавно звільнилась із дошкільного закладу,так як працювала там на тимчасовому місці.

Проживаю в м. Рівне
Відповідальна, комунікабельна, швидко вчусь всьому новому. Здатна організовувати і проводити різноманітні заходи, вмію креативно мислити і завжди працюю на результат.
Сподіваюсь на новій роботі реалізувати свій творчий потенціал і отримати від цього гарний результат і неабияке задоволення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: