Resume from April 17, 2024 PRO

Едуард

Шеф-кухар в сім'ю, 60 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
32 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Приватний шеф-кухар

from 08.2022 to now (1 year 8 months)
SIS MI6, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв всіх кухонь світу, закупка продуктів, приготування на 16-32 особи самостійно, підтримка робочого місця в чистоті, прибирання, розробка меню з врахуванням побажань клієнтів та алергій, протипоказань та ін.

Приватний (сімейний) Шеф-кухар

from 01.2021 to now (3 years 3 months)
Сімейний шеф-кухар, Київ (V.I.P. сім'ї)

Приготування страв і напівфабрикатів для преміум сімей Києва і передмістя. Складання меню для замовика на визначений ним період. Закупка і прибирання робочого місця.

Шеф кухар

from 04.2019 to 12.2020 (1 year 8 months)
Osteria pizza&restarant, Międzyzdroje (Готельно-ресторанний бізнес)

Маю досвід роботи в ресторані за кордоном, а саме в Польщі. Працював з польськими кухарями.
Обовязки:
Управління командою кухарів ресторану
Організація роботи кухні
Замовлення продуктів
Контроль якості готових страв

Шеф кухар

from 01.2018 to 02.2019 (1 year 1 month)
Osminog, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

from 07.2017 to 01.2018 (6 months)
Яхт клуб Rivera Riverside, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Churrasman, повар универсал

from 12.2016 to 05.2017 (5 months)
Curras BBQ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушеф

from 03.2016 to 12.2016 (9 months)
Jekyll&Hyde, Киев (кафе, бар)

Сушист

from 07.2015 to 03.2016 (8 months)
lcafa cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист - старшій зміни

from 10.2012 to 07.2015 (2 years 9 months)
ЯпонаХата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

На данну посатду влаштувався без досвіду роботи, за досить короткий час підняв свій рівень до старшого зміни

Education

Ладижинський коледж ВНАУ

Механізація с.г., Ладижин
Specialized secondary, from 2007 to 2011 (3 years 8 months)

Knowledge and skills

Стресостійкість Готування на мангалі Італійська кухня Приготування гарячих страв Українська кухня Готування піци Готування суші Європейська кухня Готування фаст-фуду Приготування холодних страв Розробка меню Складання технологічних карт Японська кухня Випікання Пакування готової продукції Доброзичливість Здатність до навчання Комунікабельність

Language proficiencies

  • Polish — advanced
  • English — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Відповідальний, цілеспрямований, стриманий, працелюбивий, рішучий, веселий, добре вливаюсь в колектив, вмію організувати робочі процеси і роботу персоналу, займаюсь розробками меню.
Маю досвід на італійській, тайскій, грузинскій, європейській, японскій, мексиканскій, вегетеріанській, українській та інших кухнях. Також маю власні авторскі страви.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: