Resume from June 25, 2015

Катерина

Менеджер по персоналу, 3 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
30 years
City:
Kovel

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Національний університет "Острозька академія"

Факультет Міжнародних відносин, спеціальність Країнознавство, Острог
Higher, from 2011 to 2015 (3 years 9 months)

Випускники спеціальності країнознавство — це політологи-міжнародники, які знаються на країнах і регіонах світу (їх географії, історії, особливостях економічного, політичного, культурного, етнонаціонального, духовного розвитку, демографічній ситуації, міграційних процесах, екологічних проблемах, міжконфесійних стосунках тощо), володіють відповідними іноземними мовами (англійська, німецька, польська) і вміють аналізувати вплив регіональних чинників на зовнішню політику держав та міжнародні відносини.
Функціональні обов’язки фахівця з країнознавства полягають передусім у пошуку і обробці спеціальної інформації політичного, економічного, культурно-духовного та міжнародно-правового характеру, у складанні документів та забезпеченні листування, виконанні аналітичних, консультативних, експертних функцій щодо особливостей розвитку окремих країн і регіонів та забезпеченні тим самим міжнародних контактів і переговорів у сфері зовнішніх зносин держави та недержавних структур, розвитку туристичного бізнесу, здійсненні усного і письмового перекладу тощо.

Knowledge and skills

Користувач ПК

Language proficiencies

  • English — average
  • German — beginner
  • Polish — average

Additional information

Я відповідальна та наполеглива людина, ставлю перед собою мету і впевнено йду до неї. Легко та швидко вчуся, вмію вести переговори, маю хороші комунікативні навики, вмію знайти спільну мову з кожною людиною.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: