Resume from March 22, 2023

Олег

Технік-електрик

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
50 years
City of residence:
Irpin
Ready to work:
Bucha, Hostomel, Irpin, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Освіта: - у 1992 р.закінчив Ірпінський Індустріальний технікум за спеціальністю «Електрообладнання промислових підприємств та установок».
-з 2004 по 2006 рр.навчався на заочному відділенні Національної академії державної податкової служби України за спеціальністю «Оподаткування».
Досвід роботи:з 2018 по 2022рр., працював в ТОВ "Адмipал клуб" iнженером з обслуговування басейнiв.Звільнений з роботи за угодою сторін.З 2015 по 2018рр.,працював в ТОВ "Адмірал клуб" в м.Ірпінь , по Договору - черговим електриком по обслуговуванню "Resort & SPA", з 2013 по 2015рр., працював в ЛФ ПАТ «Банк «Київська Русь», по Договору про надання послуг з охорони праці,пожежної безпеки,забезпечення електропостачання та газопостачання у нежитлових приміщеннях за адресою: м.Буча, вул. Депутатська 1-а. Обов`язки: відповідальний за електрогосподарство і газове господарство, нагляд та контроль за безпечною та безперебійною роботою об`єкту.Звільнений в зв’язку з закінченням строку дії договору. З 2010 по 2013 працював в ПТП МП фірма «Едельвейс» в м. Буча, вул.Депутатська1-а на посадах електрика а потім енергетика аптечного складу і відділу оптової торгівлі.Обов`язки: відповідальний за електрогосподарство і газове господарство. Звільнений з роботи за угодою сторін.З 2007 по 2010 рр. працював в ВАТ «Родовід Банк» електриком відділу з експлуатації приміщень Управління справами.Звільнений з роботи за угодою сторін.З 1998 по 2006 рр.працював електромонтажником 4-6 розряду в ДП ПРБМК Національної академії державної податкової служби України.Звільнений з роботи в зв`язку з ліквідацією підприємства.
Родинний стан: одружений, маю двох доньок.
Додаткова інформація:вільно володію російською.Працюю з комп'ютером.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: