Resume from September 10, 2015

Вячеслав

Режиссер, автор, менеджер, преподаватель

Employment:
Part-time.
Age:
73 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Knowledge and skills

Контент-менеджмент Режиссура Графика Преподавание Построение графиков Разработал методические материалы для нескольких мультимедийных прподавание компьютерных технологий на ТВ съемка видео программ и фильмов проектирование систем управления Обслуживание манфреймов

Additional information

Єрьомкін В’ячеслав Якович народився 4 серпня 1950 року в селі Єманжелінка Єткульського району Челябінської області.У 1953 році родина переїхала у місто Чернівці. Навчався в українській школі. Володію і українською і російською на однаковому рівні.
У 1967 році поступив у Харківський політехнічний інститут К П І (інженерно-фізичний факультет), який закінчив у 1974 році з дипломом інженера-дослідника в галузі автоматичного керування. .
З 1973 року працював у організації «Електроприлад» м. Харків старшим техніком та інженером над пректами створення систем автоматичного аналізу телеметричної інформації . Після переїзду у Київ працював інженером - електроником в галузі технічного обслуговування монфреймів. Спеціалізація – процессори та канали.
У 1976 році поступив у Державний інститут кінематографії Д Г І К (сценарне відділення, майстерня проф. Василькова І. А.) , який закінчив у 1981 році по спеціальності «літературна робота, драматургія кіно і телебачення».
З 1978 року працював на студії Київнаукфільм в якості сценариста у створенні науково-популярних фільмів. Автор сценаріїв фільмів «Підступний ворог», «Вогні на шляхах», «Всупереч закону» та інших. Одночасно публікувався у московьських та київських видавництвах як автор публіцист.
З 1984 року працював режисером у кінолабораторії Київського відділення ЦНІІТЕ НАФТОХІМ над створенням науково-популярних фільмів. Автор сценаріїв та режисер більш як десятка фільмів екологічного спрямування.
З 1986 року працював режисером Телевізійного Об’єднання «Вежа» кіностудії «Укртелефільм». Автор і режисер циклових телепередач «Телевізійний театр тіней», «До зустрічі», «Шлях до ринку» та інш. Пишу та говорю українською та російською вільно. На протязі 80-90х років співробітничав з київськими та московськими періодичними виданнями та видавництвами в якості автора-публіциста. Можу запропонувати дещо, чого немає у інших…
З 2004 року на викладацькій роботі. Розробив методичні матеріали по курсах „Компьютерні технології на ТБ”, „Створення інформаційних програм” , „ Основи зорового сприйняття”, „Теоретичні засади впливу ЗМІ на аудиторію”, „Автоматизований аналіз та синтез тексту”. Зараз працюю на посаді завідуючого лабораторії на Кафедрі дикторів та ведучих телепрограм Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКіМ).
.Одружений, маю двох дітей. Готовий співробітничати над науково- популярними та публіцистичними проектами. Може, комусь знадобиться мій досвід…
Мешкаю у Києві за адресою вул. Героїв Сталінграду буд. 32 кв. 90
ТЕЛ. [open contact info](look above in the "contact info" section) дом [open contact info](look above in the "contact info" section) моб

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: