Resume from March 30, 2023

Дмитро

Інженер з охорони праці, 30 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
45 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Disability

3rd degree.

Additional information

Освіта вища.
У 2003 р. закінчив НТУУ «КПІ» за спеціальністю «Поліграфічні машини та автоматизовані комплекси».
Кваліфікація – інженер-механік.
Досвід у сфері охорони праці понад 15 років.
Робота: 2003-2005рр. Науково-дослідний інститут спеціальних видів друку. Посада: інженер-конструктор. За сумісництвом: інженер з охорони праці (штат 100 осіб).
2005 р. – березень 2008р. - Інженер з охорони праці заводу ТОВ «Атем». (Керамічна плитка, ПЕТ пляшки з ковпачком, штат 800чол).
Досвід: проведення вступних інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки, контроль за дотриманням норм та інструкцій з охорони праці на підприємстві, перегляд та введення нових інструкцій з охорони праці, проведення та контроль за проходженням попередніх та повторних медоглядів, здавання звітності та робота з держорганами, розробка та впровадження «Положення» з охорони праці, контроль за видачею та термінами зносу спецодягу та ЗІЗ, проведення атестації робочих місць, отримання лімітів на викиди та утилізації відходів підприємства. Організація проведення професійного навчання та навчання з питань охорони праці в учбових комбінатах.
Робота: березень 2008р - квітень 2009р. ТОВ «Метан». (Газові метановські заправки АГНКС) - начальник відділу охорони праці.
Досвід: Отримання дозволів у центральному апараті Держгірпромнагляду на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки на об'єктах підвищеної небезпеки 2 ступеня та потенційно небезпечних об'єктах. Робота з контролюючими органами 3-х областей. Введення в дію інструкцій з охорони праці, положень та контроль за їх виконанням працівниками підприємства. Закупка та видача спецодягу, організація проведення медоглядів, проведення інструктажів з питань охорони праці та пожежної безпеки.
Робота: 03-04 2009р. ТОВ "Сила", за сумісництвом: державне підприємство "Лізінгтехтранс".
Робота: 04. 2009 - 06. 2015р. ТОВ "Спекл" начальник служби охорони праці та пожежної безпеки.
Досвід: Отримання дозволів на оренду приміщень від МНС, СЕС. Продовження дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки, отримання дозволів та лімітів на відходи підприємства, отримання ліцензії на прекурсори, закупівля, видача ЗІЗ та контроль за їх використанням, контроль протипожежного стану підприємства, регламентні обстеження пож. сигналізації, технічного обслуговування вогнегасників.
Подання та реєстрація декларацій відповідності підприємства норм та правил з охорони праці, пожежної безпеки, відходів підприємства з екології. Знання та ведення
первинної документації з відходів підприємства та отримання дозволів щодо викидів в атмосферу стаціонарними джерелами.
Робота: 04.2016-05.2018. ДП "Агроцентр Єврохім-Україна" (оптові продажі мінеральних добрив).
Довід: Проведення інструктажів, отримання та продовження дозволів щодо ОП, робота з контролюючими органами 4-х областей з охорони праці, пожежної безпеки, екології. Підготовка документів для перевірок, сан. паспорта, зменшення сан. зон, організація отримання викидів у повітря, здавання звітності. Закупівля, видача ЗІЗ та контроль за їх використанням, контроль протипожежного стану підприємства ( технічне обслуговування вогнегасників, то пожежної сигналізації, ведення необхідних журналів). Законні не допуски контролюючих органів на територію підприємства, захист не допусків у суді та вигравання справ.
Робота: 05.2018 - 07.2019 ТОВ "Агрохімтехнолоджі", ТОВ "ЙОГРАЙТЕН" (мінеральні добрива). Теж саме, що й в ДП "Агроцентр Єврохім-Україна".
Робота: 10.2019 – 02.2021 ТОВ "ТД "АГРОІМПОРТ ЛТД" мінеральні добрива.
Досвід: Реєстрація техніки та зняття з обліку як в органах Держпраці так і органах Держгірспоживслужби. Оформлення декларацій на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки. Оформлення та подача відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки. Оформлення та подача відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.
Вивчення законодавства з урахуванням правомірного недопуску контролюючих органів до проведення перевірок, як планових так і позапланових з боку охорони праці, пожежної безпеки та екологічної інспекції. Наявність позитивного досвіду у не допусках контролюючих органів (позапланові перевірки органів Держпраці та ДСНС в 8 областях України, по розпорядженню прем’єр міністра України, щодо зберігання аміачної селітри).
Організація навчання за професіями стропальник, водій навантажувача,кранівник. Навчання посадових осіб із загальним питанням з охорони праці, необхідним НПАОП, організація та контроль за проведення ТО техніки, ЕО, ПТО та ЩО кранів, ремонт кранів. Проведення ТО технологічним транспортним засобам.
Робота: 02.2021 – по даний час ПрАТ «Київський маргариновий завод» ТМ «ОЛКОМ» Інженер з охорони праці.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: